2777
2789
خب شمام میتونین برین اونجا و خانمارو از عضویت منع کنین و هرخانمی دیدین با خاک یکسان کنیناینکه تو ی س ...

نه چون اسمش نی نی هس و گذاشتن برای بارداری گفتم

من اینطور نیستم همه آدما میتونن استفاده کنن

اونور ک واقعا اصلا نمیشه رفت انقدر داغونه سایتش

این سایت هم مشکلی نداره چون دقت کنید حتی میتونید انتخاب کنید خانم هستین یا آقا

حالا خیلیا هولن دیگه همه جا هس اونشو دیگه ما نمیدونیم خانم هول هم دیدیم ولی هیچ وقت جمع نمیبندیم ک همه خانما فلانن

کاربری دست دو نفره خانم و آقا ،بیشتر خودمم سارا

اعضا اهمیتی ندارنتوهین کنن به پدر و برادر و ... خودشون هم توهین کردن!

بسیار خب اگه اهمیتی نداره چرا دربارش تاپیک زدین و اصرار دارین اگه توهین بکنن به پدر و برادرشون توهین کردن؟:)

بشین یه گوشه تاپیکتو بخون و تخمه بشکن دیگه برادر...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما برید تو سایت ددی سایت انقد خانم هس کسی هیچی نمیگه نمیدونم چرا بعضیاتون نه همتون ی قدرتی بدست میا ...

ما احتیاجی ب قدرت نداریم

اونجام میتونین اگ درخواست دادن نپذیرین

فقط بدونین از رو هولی نیست عضویتشون

ببین حوصله این حرفارو ندارمجدا از این حرفااگ دیدی ب یکی توهین شد اینجا بدون درخواست دوستی دادهاگرم ب ...

شما نوکر یا نوچه این سایتی؟ میدونی اربابت چه نظری داره راجع به حضور آقایون تو سایت؟

ما احتیاجی ب قدرت نداریماونجام میتونین اگ درخواست دادن نپذیرینفقط بدونین از رو هولی نیست عضویتشون

منم اینجام از روی هولی نیس یکی رو پیدا کن بگه من بهش درخواست دادم یا چیزی گفتم کلا با چند نفر اینجا صحبت میکردم ک بعضیاشون رفتن

کسی هم درخواست بده مشکلی ندارم میپذیرم ولی خب بعضیا گارد دادن ک خب حقم میدم ی سری هول میریزن سرشون

نه چون اسمش نی نی هس و گذاشتن برای بارداری گفتممن اینطور نیستم همه آدما میتونن استفاده کنن اونور ک و ...

آخه میدونین چیه من خیلی دوست دارم بدونم این سایت چه موضوع مفیدی واسه اقایون داره

نگین شناخت روحیات خانما چون تکراریه زیاد شنیدیم

آخه میدونین چیه من خیلی دوست دارم بدونم این سایت چه موضوع مفیدی واسه اقایون داره نگین شناخت روحیات خ ...

شناخت میخوام چکار

میام اینجا ی سری از مردا هستن تاپیک میزنن صحبت میکنیم ی سریا سوال میپرسن ازمون وگرنه موضوعات بارداری و شوهر میخوانو اینا بدرد من نمیخوره

نمیدونم چندسالتونه قبلنا سالای ۸۰ و اوایل ۹۰ ی سری چت روم بود تو سایت بود میومدیم صحبت میکردیم خیلی حال میداد الانم میام اینجا یادآور اون روزاس برام البته اون فرق میکرد یکم ولی خب خیلی خوب بود

آخه میدونین چیه من خیلی دوست دارم بدونم این سایت چه موضوع مفیدی واسه اقایون داره نگین شناخت روحیات خ ...

من خودم یک سری مشکلات روحی دارم که میام سرچ میکنم تاپیکای قبلی رو میخونم و اینکه تاپیک میزنم اگر مشکلی داشته باشم و نتونم توی خود سایت جوابشو پیدا کنم از روی بیکاری هم میام تاپیکای سمو میخونم

کلی میخندم مثلا تاپیک وایتکس و نمک برای رشد گل و چیزای دیگه

خواستم یه کاری کنم از عقل نداشته شون استفاده کنن :)

آها دقیقا همین حرف نشون میده شما بابت توهین هایی که بهتون شده عصبانی هستین و نسبت بهشون بی تفاوت نیستین

دوباره تکرار میکنم که شما به عنوان عضو ی سایت زنونه باید با توهین ها کنار بیاین

و در نهایت باید بگم که تاپیک شما و نحوه جواب دادنتون مشخص میکنه که کی عقل و شعور نداره :)

ترجیح میدم بحث رو خاتمه بدم و وقتم رو تلف نکنم :)

آها دقیقا همین حرف نشون میده شما بابت توهین هایی که بهتون شده عصبانی هستین و نسبت بهشون بی تفاوت نیس ...

ببخشید ولی همین سایت زنونه خودش اجازه پاک شدن کاربری نمیده وگرنه من چندین بار درخواست حذف کاربری دادم

پس حق توهین ندارییددددد