2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه خوب پسر منم شرکت کرده.یادت هست اون دوماه چه کتابی خوندی بیشتر؟؟

نگاه من 2 ماه نشستم خواندم همون 2 ماه خوب خواندم پدر و مادرم شاغل بودن صبح تا شب کسی نبود بالا سرم خودم از علاقه خودم از روی اجبار اگه بود یک سال هم میخواندم شاید قبول نمی شدم علاقه مهمه

من نه هیچی کلیپی ویدیویی نداشتم مدرسه هم نمیرفت ( کرونا شد از بهمن دیگه مدرسه ها کلعوم تعطیل شد حتی آنلاین هم خبری نبود چون سال اول بود کرونا آمد ) آزمون آزمایشی مبتکران بودم ولی چون اینترنتی شده بود نمیدادم یعنی انگار آزمون نبودم فقط با معلم ششم ام هر هفته یک جلسه کلاس فوق می آمد انگیزشی هم میداد تشویق هم می کرد

شورای دانش آموزی شهر

چه خوب پسر منم شرکت کرده.یادت هست اون دوماه چه کتابی خوندی بیشتر؟؟

اینم یادمه کتاب زیاد نداشتم برخلاف خیلی بنظرم 4 شاید هم 3 تا ولی خیلی دور میکردم بنظرم یکی اش همین هوش کمپلکس بود که بعضی جا ها رو 3 یا 4 باز کردم قطور هم بود

طوری که تست هاش ملکه ذهنم بود بقیه کتاب ها یادم نیست یک کتاب داشتم 40 آزمون شبیه ساز تیزهوشان بود که دو دور کردم اسمش یادم نیست

شورای دانش آموزی شهر

اینم یادمه کتاب زیاد نداشتم برخلاف خیلی بنظرم 4 شاید هم 3 تا ولی خیلی دور میکردم بنظرم یکی اش همین ه ...

من امسال هم کنکور دارم کتاب کم دارم همه بهم میگن چقدر کم داری

همین کم رو هم نمیخوام خیلی شلوغ نمیکنم

شورای دانش آموزی شهر

اینم یادمه کتاب زیاد نداشتم برخلاف خیلی بنظرم 4 شاید هم 3 تا ولی خیلی دور میکردم بنظرم یکی اش همین ه ...

خیلی ممنونم.پسرمنم تاالان یه کتاب گرفته تست میزنه آموزش مخصوص تیزهوشان انلاین داره هالا دیگه پناه برخدا

قبول شدی شما؟

اره قبول شدم

ولی کاش نمیشدم

متوسط اول خوبه

متوسط دوم اینقدر سخته مخصوصا تجربی کلی اذیت میشی

مخصوصا من باهوشم ولی هیچی تو ذهنم نمی مانه فراموش کارم الان یک هفته دفتر ریاضی ام گمه یعنی از حفظی داغون

مخصوصا وقتی خانه شلوغ پر سر صدا شه دیگه تمرکز نمیتونم بکنم میگم ششم بخاطر این قبول شد کسی نبود سر صدا کنه بهم بپیچه میخونی نمی خونی برنامه درسی ات چیه ولی امسال فرق کرده مامان بابام هم بازنشسته آمد بقیه بچه ها هم هستند دانشگاه نمیرن چون دانشگاه یا تعطیله یا آنلاین

مخصوصا وارد دبیرستان بشی یک سری چیز ها دیگه ذهن رو مشغول میکنه از نام تایپکم میفهمی

شورای دانش آموزی شهر

ببخشید زیاد سوال میپرسم از کتابای درسی هم میاد یا فقط مبحث هوشه؟

والا دقیق نمیدونم ولی بستگی داره بچتون ششم به هفتم باشه یا نهم به دهم

ششم باشه بنظرم فقط هوش است

شورای دانش آموزی شهر

خیلی ممنونم.پسرمنم تاالان یه کتاب گرفته تست میزنه آموزش مخصوص تیزهوشان انلاین داره هالا دیگه پناه بر ...

آنلاین داره یعنی کتابش آنلاینی!!!

شورای دانش آموزی شهر

ما فقط میخوایم قبول شه مدرسشو نرفتم اشکال نداره

این خوبه

یک بعد دیگه هم است انسان شناسی است

خیلی از پدر مادر ها ندارن

یعنی بدونی دقیقا بچه ات چطوری مثلا یکی بهش خیلی گیر میدن بخون نتیجه عکس میده شاید هم روی یکی نتیجه بهتر بده

یکی دوست داره خانه بدون سر صدا باشه و تو اتاقش هیچکی نیاد و نتیجه میده یکی میبینی نه اگه اینطوری باشه وسوسه میشه نمیخونه و...

یکی از بچه های مدرسه ما چند سال پیش همکلاسی داداشم بود رتبه تک رقمی منطقه ۳ آورد تلویزیون خانه شون رو جمع کرد!! که بقیه تفریح کنند من نمیتونم بخونم

یکی هم دوست بودن با بچه طوری که بشه بچه مشکلش رو بگه

شورای دانش آموزی شهر