2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام شما مدرسه سمپاد قبول شدید؟؟

اره

کلاس ششم بودم قبول شدم الان ۱۲ ام

امسال کنکور دارم نمیدونم چی میشه دیگه

خدا بزرگه من ششم فقط ۲ ماه خواندم برخلاف بقیه دوستام که یک تا دو سال خوانده بودن

شورای دانش آموزی شهر

سلام خاله

شما که به من درخواست دوستی دادین من از شما خیلی بزرگترم!

موفق باشی...

یه روز یه نفر می میره میره اون دنیا، خدا ازش میپرسه اون شبی که همسایه ات گرسنه خوابید تو کجا بودی؟ طرف برمیگرده میگه خودت کجا بودی؟!

سلام خالهشما که به من درخواست دوستی دادین من از شما خیلی بزرگترم!موفق باشی...

خاله!! من مرد آن تو پروفایلم زده

تازه خودت گفتی بیا میگیرمت

خیلی بزرگتر نیستی فقط ۵ سال

۵ سال اختلاف مگه زیاده!؟

شورای دانش آموزی شهر

خاله!! من مرد آن تو پروفایلم زده تازه خودت گفتی بیا میگیرمتخیلی بزرگتر نیستی فقط ۵ سال ۵ سال اختلاف ...

اع تو اونی😂😂

دیروز فکر کردم دختری

یه روز یه نفر می میره میره اون دنیا، خدا ازش میپرسه اون شبی که همسایه ات گرسنه خوابید تو کجا بودی؟ طرف برمیگرده میگه خودت کجا بودی؟!

اع تو اونی😂😂دیروز فکر کردم دختری

چی یعنی پسری ؟! خوب نعلتی چرا جنسیت رو زدی زن icon

آخه کدوم دختری میاد تایپک می زنه من رل میخوام دختر ها اینقدر دستشون بازه اراده کنند ۱۰ تا دارند ولی خوب دنبالش نیستن

من خودم دختر بودم اصلا میتونستم درآمد زایی کنم مخ پسر های پولدار رو بزنم از پولشون بهره ببرم

شورای دانش آموزی شهر

اع تو اونی😂😂دیروز فکر کردم دختری

اینجاش جای تعجب داره فکر کردی من دخترم بهت درخواست دادم قبول نکردی من باشم درجا قبول می کردم

۵ سال چیه ۱۰ سال کوچکتر هم قبول میکنم

شورای دانش آموزی شهر

چی یعنی پسری ؟! خوب نعلتی چرا جنسیت رو زدی زن آخه کدوم دختری میاد تایپک می زنه من رل میخوام دختر ها ...

من خودم دخترم

دیروز فکر کردم تو هم دختری

چرا دخترا هم از این تاپیکا میزنن

به هر حال،

برو درستو بخون

اینجاش جای تعجب داره فکر کردی من دخترم بهت درخواست دادم قبول نکردی من باشم درجا قبول می کردم ۵ سال چ ...

نه دیروز که اون کامنتو گذاشتم فکر کردم کاربر خانم تاپیک زده

اصلا هم یادم نمونده بود

امروز درخواست دادی نگاه کردم دیدم پسری

من خودم دخترمدیروز فکر کردم تو هم دختری چرا دخترا هم از این تاپیکا میزننبه هر حال،برو درستو بخون

گیج شدم دختری و فکر میکردی دخترم بازم بهم گفتی بیا بگیرمت!!!

منکه ندیدم بزنن ولی خوب شما که بخواین راحت پیدا میکنین

شورای دانش آموزی شهر

گیج شدم دختری و فکر میکردی دخترم بازم بهم گفتی بیا بگیرمت!!!منکه ندیدم بزنن ولی خوب شما که بخواین را ...

به شوخی گفتم خب

نه دیروز که اون کامنتو گذاشتم فکر کردم کاربر خانم تاپیک زده اصلا هم یادم نمونده بودامروز درخواست داد ...

اهااا

هییی

بیشتر دقت کن دیروز گفتی بیا بگیرمت الان دیدم کلی ذوق کردم

شورای دانش آموزی شهر

اهااا هییی بیشتر دقت کن دیروز گفتی بیا بگیرمت الان دیدم کلی ذوق کردم

😂😂😂

اشکال نداره

ایشالا بعدا یکی مناسب خودت پیدا می کنی