2777
2789
عنوان

عروساااا

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من .روزی ک عقد کردم ۵۳ کیلو بودم الان ۶۱ کیلو 😣😣😣😣هیچ کاریم از دستم بر نمیاا رسما ترکیدم

چرا ما انقدر بی جنبه ایم اخه چراااا 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
تو خوشبخت ترینی 

چرا؟

چند وقت پیش مادرشوهرم گفت فلان لباسی که بهت کادو داده بودم رو چرا هیچوقت نپوشیدی؟

گفتم اخه گشاد بود.

با طعنه گفت حالا دیگه باید اندازه ت شده باشه گمونم.

میخوام لباس پاتختیم رو بپوشم تو عروسی. بگم عه مامان جون چه جالب. بعد از 8 سال تازه یه شکم هم زاییدم، هنوز لباسم اندازمه.

خبیث هم خودتونین!!!

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124

وای پس خیلی خوش هیکلی.خوووشبحالت ک وزنت پایینه.وزن 65ارزوست :'(

نه والا خودم که اصلا راضی نیستم

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
چرا فرم نداره؟بنظرم تو رژيم نگير برو با ورزش فرم بده به هيكلت

اتفاقا قشنگ فرم داره بالاتنم کوچیک پایین تنم پر قشنگ ولی من دوس دارم خیلییییی لاغر باشم پاهام مخصوصا

من قدم ۱۶۵ وزن ۶۳ باید ۱۳ کیلو کم کنم تا وزنی که دوست دارم برسم انشاءالله از بعد ماه رمضون شروع میکن ...

یعنی میشه منم بشم ۵۷

اتفاقا قشنگ فرم داره بالاتنم کوچیک پایین تنم پر قشنگ ولی من دوس دارم خیلییییی لاغر باشم پاهام مخصوصا

اخه زياديم صورتت داغون ميشه من خودم ١٧٠قدمه وزنم٦٤بود بعدلاغر كردم شدم٥٨ولي صورتم خيلي لاغر شد

بگم از ۱۰ شهریور ک عقد کردم تا ۱۰ مهر ک وزن کردم ۵ کیلو اضاف کردم باورت میشه

هم دردیم خب

اخه زياديم صورتت داغون ميشه من خودم ١٧٠قدمه وزنم٦٤بود بعدلاغر كردم شدم٥٨ولي صورتم خيلي لاغر شد

اره صورتم الانم خیلی بده

اره صورتم الانم خیلی بده

حيفه عزيزم زيره لباسه پف دار كسي نميگه عروس چاقه يا بد هيكله هرچند هنوزم بنظرم خيلي خوبي همه صورتتو نگاه ميكنن چون هيكلت اصلا مورد دار نيست نزار بگن عروس صورتش قشنگ نيست