2821
2789
عنوان

ناخنام📷

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 50 پست
درسته عزیزم قشنگه خیلی😍

تو قشنگییی

اینجانب یک کنکوری بدبختم که حالم اصلا هم خوب نیست، ایشالا حال شما خوب باشه خبر خاصی ام نیست والا، سلامتی! لذا از هرگونه احوالپرسی، خوش و بش، لاس، پیشنهاد، توهین، فحش، غیبت، بحث و درگیری، انتقاد ، استناد ، انسداد معذوریم. فقط اگر موضوع حیاتی است مزاحم شوید، با تشکر از شعور شما.

بوس بهت خوشگل خانم🫂🫂🫂🦋😘😘😘🤍

فدات

اینجانب یک کنکوری بدبختم که حالم اصلا هم خوب نیست، ایشالا حال شما خوب باشه خبر خاصی ام نیست والا، سلامتی! لذا از هرگونه احوالپرسی، خوش و بش، لاس، پیشنهاد، توهین، فحش، غیبت، بحث و درگیری، انتقاد ، استناد ، انسداد معذوریم. فقط اگر موضوع حیاتی است مزاحم شوید، با تشکر از شعور شما.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فدات

نشی که🤍😘🦋

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش🫂🦋عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀

نه خوشگلم چرا ناراحت بشم مرسی از نظرت🩷

چون دستات یکم کشیداس این مدل دستتو کشیده تر نشون میده منم دستام کشیدش هیچ وقت زیادی بلند نمیزنم

چون دستاتون سفیده ناخن کوتاه تر با رنگای روشن خیلی زیبا میشه

چون دستات یکم کشیداس این مدل دستتو کشیده تر نشون میده منم دستام کشیدش هیچ وقت زیادی بلند نمیزنم چون ...

مرسی نازم چه خوب اطلاعات داریییی🩷🩷🩷

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز