n_ah مدیر عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 6819 عنوان حس ششم 🍃🍃 | مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 24 پست میشه بیای تاپیکم لطفا.... بپرسم جانم؟؟؟... ✨✨🌿 امروز | 11:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
naaasrinnn عضویت: 1402/11/05 تعداد پست: 1490 بنظرتون ن متوجه حس من نسبت به خودش شده؟ رنگ لباسم یا ماه تولدم یا فصل یا شغل ن کم و بیش ارهرنگ لباس ماه تولد واقعا سخته حی کردنشلباست یا سفید یا قرمز آخه حس نمیکنم بچه زمستونی یا پاییز
n_ah مدیر استارتر عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 6819 کم و بیش ارهرنگ لباس ماه تولد واقعا سخته حی کردنشلباست یا سفید یا قرمز آخه حس نمیکنم بچه زمستونی یا ... بله درسته...... اونم بهم فکر میکنه؟ اونم به من حسی داره؟ بیشتر حستون اینکه به اسفند بهم پیشنهاد دوستی میده یا نه؟
naaasrinnn عضویت: 1402/11/05 تعداد پست: 1490 بله درسته...... اونم بهم فکر میکنه؟ اونم به من حسی داره؟ بیشتر حستون اینکه به اسفند بهم پیشنهاد دوس ... حسم میگه اسفند ی اتفاق خوش ایندی برات میوفته نمیدونم حسم تو اسفند برات خوبه انگار خوشحالی بعد ی جا اسفند ناراحتی اون بگم عاشق شده دوست داره نه نیسولی ازت خوشش میاد همین
n_ah مدیر استارتر عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 6819 حسم میگه اسفند ی اتفاق خوش ایندی برات میوفته نمیدونم حسم تو اسفند برات خوبه انگار خوشحالی بعد ی جا ا ... مننونم که وقت گذاشتید 🌿✨🌹🌺✨🌿🌹بیشتر نظرتون روی دندونه یا پرستاری؟..
naaasrinnn عضویت: 1402/11/05 تعداد پست: 1490 مننونم که وقت گذاشتید 🌿✨🌹🌺✨🌿🌹بیشتر نظرتون روی دندونه یا پرستاری؟.. ببین حسم میگه اگه تلاش کنه دندون اگه کم بزاری پرستاری
n_ah مدیر استارتر عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 6819 ببین حسم میگه اگه تلاش کنه دندون اگه کم بزاری پرستاری ممنونم که با حوصله جواب دادید ✨✨✨🌹🌹✨🌺ببخشید بازم سوال میپرسم....دوستی داریم بینمون؟.. با هم دوستی داریم...
naaasrinnn عضویت: 1402/11/05 تعداد پست: 1490 ممنونم که با حوصله جواب دادید ✨✨✨🌹🌹✨🌺ببخشید بازم سوال میپرسم....دوستی داریم بینمون؟.. با هم دوست ... من حس نمیکنم اگه هم باشه به این زودیا نیس اگه باشه اسفند یا خرداد خیلی آدم دق اوریه
n_ah مدیر استارتر عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 6819 من حس نمیکنم اگه هم باشه به این زودیا نیس اگه باشه اسفند یا خرداد خیلی آدم دق اوریه ممنونم که وقت گذاشتید 🌺✨🌹🌿
راپونزل_کوچولوشم عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 623 من حس نمیکنم اگه هم باشه به این زودیا نیس اگه باشه اسفند یا خرداد خیلی آدم دق اوریه سلام بنظرتون کنکور قبول میشم رشته تجربی چه رشته ای؟؟؟میلاد دوسم داره ؟؟کی ازدواج داریممم؟؟داره برام خواستگار میاد؟؟چجور پسریه چه شخصیتی چه ظاهری؟؟ خیلق ممنونم ازتونننن عذر میخوام اگر زیاد شد
ساحل42h عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 490 من حس نمیکنم اگه هم باشه به این زودیا نیس اگه باشه اسفند یا خرداد خیلی آدم دق اوریه میشه برای منو بگید ،تموم شد همه چی؟