2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعد یه سال تازه حسشو گفت بعد چند سال هم که حسابی وابسته شدی ول میکنه میره

اگه قراره برسین باید از همین اول برنامه اش رو مهیا کنه و عملی کنه بیاد جلو

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

روح و روان ادم بهم میریزه سر هیچ و پوچ

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اصلا قبول نکن اصلا رابطه لانگ یعنی سو استفاده عاطفی سو استفاده جنسی حتی خبری از کادو هم نیست خبری از دیت هم نیست ممکنه هر شیش ماه یبار بپیچونه نیاد نه دوستاشو میشناسی نه میدونی در مورد چیزایی که گفته راسته یا دروغ نه میدونی خیانت میکنه یا نه هیچی نمیدونه و درنهایت وسط تاریکی و ندونستنا رها میشی هر وقتم عشقش بکشه شمارش برا همیشه محو میشه و تو حتی نمیدونی کی بود چی بود کجاست چیه کیه بمیره هم نمیفهمی

کاربر شورت بنفشم

من و همسرم رابطمون لانگ بود ۶ ماه باهم صحبت میکردیم و بعد ۶ ماه بهم حسشو گفت منم حسمو گفتم بعد ۱ سال و خورده ای همدیگه رو واسه اولین بار دیدیم و دیگه دیدار هامون زیاد و زیادتر شدن حسمون عمیق تر شد و تصمیم گرفت باهام ازدواج بکنه سال دوم رابطمون با انگشتر طلایی که برام ساخته بود ازم خاستگاری کرد و سال سوم با خانواده اومد خاستکاری و خانوادم قبول کردن خداروشکر و ما یکسال نامزد بودیم و الان دوساله که عقدیم جمعا رابطمون ۶ سالست و انشالله ۴ ماه دیگه هم میریم سر خونه زندگی خودمون میریم داخل آپارتمان خودمون که مال شوهرمه یک ماشین هم داره درامدش هم خداروشکر خوبه

کاملا بستگی به خودتون شخصیتتون داره

من و همسرم بهم رسیدیم

پسر عموی همسرم و زنشم لانگ دیستنس بودن بهم رسیدن

الان برادرشوهرمم تو همچین رابطه ای همه هم میدونن البته دختره تهران دانشجوئه حضوری همو دیدن و از هم خوششون اومده

ما لانگ بودیم ولی دانشجو بود اینجا و همو میدیدیم

اگه با نظرم مخالفی یا با تاپیکم حال نمیکنی ،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی یا کامنت بزاری #دیکتاتور_نباشیم😌❌️ اینحا یه سایت آزاده اما دلیل نمیشه حق اظهار فضل تو هر تاپیکی داشته باشی گاو عزیز🐄من شدیدا صلح طلبم و آغازکننده دعوا نیستم اما اگه تیکه میندازی یا بی ادبی میکنی انتظار نداشته باش درست جوابتو بدم یا سکوت کنم😉🤏🏻👈🏻رفتار من با شعور طرف مقابلم ست میشه اگه از رفتارم خوشت نیومد به شعور خودت شک کن..