2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خدانكنه دلم از پدرمادرم ميلييييي گرفتههههه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم مامان بابا ک نارحتت میکنن واقعا میشکنی خیلی سخته امیدوارم دلخوریت زودتموم شه 

ااین کاربری برای دو نفر است
قبلا دیدم اونو😁😁😁😁

اصلا به خاطر همونه. خدا بگم این کانال فور یو رو چیکار کنه. هرچی فیلم که زنه توش توسری میخوره گذاشت. زنام رفتن تو فکر!

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
بی دلیل ک نیس

میگیم دلیل ناراحتی چیه میگی چیز خاصی نیس الانم میگی بی دلیل نی 

خو بگو دیه 😭

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
میگیم دلیل ناراحتی چیه میگی چیز خاصی نیس الانم میگی بی دلیل نی  خو بگو دیه 😭

آخه شایددلیل ناراحتی من واسه شماها بی اهمیت باشه...بعضیا موعظه میکنن آدم حالش بدترمیشه😀😀😀😀

آخه شایددلیل ناراحتی من واسه شماها بی اهمیت باشه...بعضیا موعظه میکنن آدم حالش بدترمیشه😀😀😀😀

ن حالا بگو من موعظه نمیکنم

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته

قربون تو بشم

خدا نکنه ولی نپیچون منو شیطوووون 😋😋