2777
2789
اسمشو بگو

ابوالفظل

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

من سال ۴۰۵شوهر میکنم

آدم ها فکر میکنن بعد از رفتنشان باید مانند صندوق پستی زنگ زده وباران خورده درست در نقطه ای که رهایت کرده اند باید تا ابد منتظرشان بمانی...اما نه همیشه اینطور نیس آدم ها دل دارند پا دارند دلشان که پاره شود بند کفش هایشان را محکم میکنند و میروند...دوست داشتن فصل دارد زمان دارد...کدام باغی رو دیده ای زمستان که میشود لباسی از شکوفه بپوشد کدام مسافری را دیده ای که چمدان بدست سالها در ایستگاه متروکه چشم به ریل ها بدوزد...تو دیر آمدی دیر برآورده شدی ...دیگر دوست داشتنت به کارم نمی آید...

دودله که برگرده یا نه ولی دوستت داره و چهاروعده دیگه برمیگرده

اخه بهم گفت دوسم نداره چهار وعده یعنی چهار هفته یا چهارماه؟

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....