2777
2789
من دیدم 💔نتونستم جدا شم. نه شاغلم. نه خانوادم حمایت میکنن. دوتا بچه هم دارم. شوهرمم پولداره. دارم م ...

حالا که نمیتونی جدا شی و پولداره پولاشو خرج خودت کن و لذت ببر ، دلش به حالت نسوخته در بدترین شرایط هم دلت به حالش نسوزه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا که نمیتونی جدا شی و پولداره پولاشو خرج خودت کن و لذت ببر ، دلش به حالت نسوخته در بدترین شرایط ه ...

میدونم.

همین کارو میکنم. ولی خیلی تنها شدم.کمبود دارم .دلم یه زندگی خوب و عاشقانه میخواس

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

خیانت جنسی بفهمم خدایی نکرده همونجا قیدشو میزنم حتی اگه عاشقش باشم مخصوصا الان که بیماری زیاد شده ،از سلامت خودم ،ارامشم ،ارزش خودم بگذرم که چی چون دوستش دارم؟اصلا

میدونم این حرفم اشتباهه شایدم هیچوقت انجامش ندم ولی ب شوهرم گفتم هرکاری کنی منم عین همون بلارو سرت م ...

اگر گفتی حرف درستی زدی ولی اگر بکنی اون نتیجه دلخواه و نمیگیری. آور گفتی خصوصیات دهه هشتادی رو داری دهه هشتادی خیانتکار نیست ولی مانند دهه 70 و 60 مظلوم نیست مرد هر غلطی دلش خواست بکنهذ

اگر گفتی حرف درستی زدی ولی اگر بکنی اون نتیجه دلخواه و نمیگیری. آور گفتی خصوصیات دهه هشتادی رو داری ...

اره بهش گفتم

میدونم کار درستی نیست ولی ب نظرم اون طرفم باید همون دردو رنجو بکشه تا بفهمه چ غلطی کرده

اره بهش گفتم میدونم کار درستی نیست ولی ب نظرم اون طرفم باید همون دردو رنجو بکشه تا بفهمه چ غلطی کرده

یه بار یه خانمی تاپیک زده بود راجع به خیانت پربار دید شده بود 10 سال پیش بود دو تا خانم جداگانه ولی قبل ازدواج گفته بودن یکیشون میگفت مادرشو و مادر مو پدرمو و خودش و نشوندم گفتم فکر نمی خیانت کنی میشینم بچه تو نگه دارم و اشک بریزم خیانت کنی خیانت میکنن الانم نه خانی رفته نه خانی اومده بابامم خیلی ناراحت شد وقتی رفتن به بابام گفتم آخه من که نمبام بخاطر غلطی که یکی کرده بیام همون کارو بکنم ولی مجبورم بخاطر زندگیم اینکارو بکنم و این حرفو بزنم و شما حرف بجایی زدی با شهامت حرفتو زدی والا من اینجام که ببینم میتونم قوی کنم دخترها و البته این حرف و نمیزنم چون وظیفه من نیست بزنم واین مبحث جای صحبت هم داره

یه بار یه خانمی تاپیک زده بود راجع به خیانت پربار دید شده بود 10 سال پیش بود دو تا خانم جداگانه ولی ...

اره منم فکر نکنم هیچوقت همچین کاری کنم

ولی این ترسو تو جون طرف باید بندازی

ب قول معروف زدی ضربتی ضربتی نوش کن

اره منم فکر نکنم هیچوقت همچین کاری کنم ولی این ترسو تو جون طرف باید بندازی ب قول معروف زدی ضربتی ضر ...

شما فکر نکنی ولی من مطمئنم که خیانت نمیکنی چون نکردی اونجایی که گفتم جای بحث داره اینه که خیانت زن ضریب تخریبی اش بیشتر از مرد هستش یعنی آسیبی که خانمها میبینن بدتر ه خیانت هیچگاه مساوی نیست بعد اون بیشتر سواستفاده میکنه و در جاهای زیادی زن اگه بخواد انتقام هو بگیره اونی نمیشه که فکر میکرد من 65 سالمه رشته تحصیلیم علوم اجتماعی بوده و 15 ساله تو اینستا م و نینی سایتم ومیرم و میام و بر اساس سابقه و آمار مینویسم و برای خیانت تو هر شرایطی دسته بندی دارم منظورم اینه که از خودم نمیگم

شما فکر نکنی ولی من مطمئنم که خیانت نمیکنی چون نکردی اونجایی که گفتم جای بحث داره اینه که خیانت زن ض ...

بله درسته آسیبش برا زن بیشتره

اخه از دید جامعه و قانونم ک بگی برا زن خیلی گرون تر تموم میشه

شما فکر نکنی ولی من مطمئنم که خیانت نمیکنی چون نکردی اونجایی که گفتم جای بحث داره اینه که خیانت زن ض ...

و اینو میدونم الکی نمیگم شما این کارو نمیکنی ولی میدونم هوشیاری مهمتر از خیانت چون تو یک سه ضلعی انسان قرار میگیره دو نفر خیانت میکنن یک نفر خیانت میبینه مهمترین نکته حال خیانت دیده است اون تعیین کننده که باید حال خودشو درست کنه که من اینو براتون میگم اگر تو چند تا کامنت مینویسم میخوام حرفهام تفکیک شده باش اداما