2777
2789

برای اطلاع و شناخت از بدن خود خوبه

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

بستگی به شهر و فرهنگی داره توش زندگی میکنی ..هر چقدر هم شما قبول نداشته باشی اگر مقاومت کنی ،تو شهر کوچیک حرف درمیارن و کلی داستان داره .من با سن الان و درک و فهمم ،هیچ وقت چنین چیزی رو نمیپذیرم. ولی نمیشه برای همه یه نسخه پیچید .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم اگ اونا بگن واقعا بده و خوب نیست اما خودت بری بگیری و قایم کنی خدای نکرده مشکلی پیش اومد مدر ...

عزیزم اصلا چنین چیزی قابل تشخیص نیست و از نظر علمی رد شده، سازوکارش اینه که زن صرفا عین حیوون چک بشه و یه احمق هم پای برگه مهر بزنه

وگرنه دختر داریم با نصف شهر بدون دخول خوابیده و گواهی پنج ستاره بکارت هم زده رو پیشونیش

کدوم باکرگی و پاکی؟

هیچ ارزشی نداره این گواهی

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

عزیزم اصلا چنین چیزی قابل تشخیص نیست و از نظر علمی رد شده، سازوکارش اینه که زن صرفا عین حیوون چک بشه ...

عاقا میدونم خوب نیست🥲

ولی خب برای ی سری مسائل خوبه اگ خدای نکرده پای طلاق اومد وسط

بابا به مامان چیزی نگو 🥲

به نظرم اگ اونا بگن واقعا بده و خوب نیست اما خودت بری بگیری و قایم کنی خدای نکرده مشکلی پیش اومد مدر ...

مشکلی پیش بیاد، قانون اون مدرک رو قبول نداره چون پزشک میتونه حقیقت رو ننوشته باشه

طرف مقابل هم اگر اهل تهمت زدن و بددلی باشه، با گواهی هم دهنش بسته نمیشه و میگه شاید تبانی کرده باشی با دکتره

ما رسم داریم هنوز منو برد مادرم

خیلی دردم گرفت

وقتی به شوهرم برگه دادیم و بهش گفتم واقعا درد داشتم آنقدر نارحت شد که حد ندارع گفت وقتی من اومدم خاستگاریت و میخوام خانمم بشی بهت مطمئنم

امضا بلد نیستم انگشت میزنم😅💙وقتی بهت میگم مواظب خودت باش یعنی دوس ندارم یک خار بره توعه پات(H)به عشقم رسیدم انشالله قسمت همه🤭🫀

عاقا میدونم خوب نیست🥲ولی خب برای ی سری مسائل خوبه اگ خدای نکرده پای طلاق اومد وسط

مرد نمیتونه تهمت بزنه

شاهد لازمه که مسلما نداره پس جونش درمیاد

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

اهان خوبه پس اینطوری

آره عزیزم

تازه زن هم میتونه از طریق قذف از مرد شکایت کنه و بگه بهش تهمت زنا زده، پدرشو دربیاره