2777
2789
شوهر نداری بگه یا پارتنرت بگه چرا کوچیک بزرگه؟

درحدی نیست به چشم بیادا

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه ربطی داره قلب تو قفسه سینه اس اون مربوط به عضله میشه

نه عزیز

به بافت چربی و اندازه غده شیری وابسته ست

کاربری قبلیم، لازانیا با قارچ بود که به خاطر بحث با یکسری عرزشی تعلیق شد.... عرزشی هستی، منو ریپ نزن....تو مرا جان و جهانی، چه کنم جان و جهان را💍.... درباره تفسیر تصاویر پزشکی و زبان انگلیسی میتونید ازم سوال بپرسید یا تگم کنید....

مال خیلیا مث من تو چشمه

ندیدم تاحالازایمان کردی ازون سمتی که کوچیکتره بیشترشیربده اندازه میشه

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

چرا🥲

سینهها هم مثل چشمها، دستها یا صورت کمی تفاوت طبیعی در اندازه، شکل یا ارتفاع دارن. علتش میتونه تفاوت در رشد بافت پستان، هورمونها، ژنتیک یا حتی غالب بودن یک سمت بدن باش۶

این عدم تقارن خفیف کاملاً طبیعیه

کاربری قبلیم، لازانیا با قارچ بود که به خاطر بحث با یکسری عرزشی تعلیق شد.... عرزشی هستی، منو ریپ نزن....تو مرا جان و جهانی، چه کنم جان و جهان را💍.... درباره تفسیر تصاویر پزشکی و زبان انگلیسی میتونید ازم سوال بپرسید یا تگم کنید....

در اینده نزدیک میکنم ینی درست میشه؟

بله اوکی میشه