2777
2789
عنوان

جیش تو سرما

| مشاهده متن کامل بحث + 2119 بازدید | 140 پست

وسواس فکری داری احیانا؟

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وسواسیم خب میریم دشویی میگم الان بوی بد توی دستشووییی ینی جذب لباسام شده و باهمین بو میخوابم روی ...

😳😳😳

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

میگم چرا موهام میریزه نگو بخاطر این شاش لامصبهازین به بعد با مقنعه میرم دسشویی شاید فرجی شد

اخ دیدی بعد میگن نی نی سایت بده اگه بد بود من از کجا علت ریزش موهام پیدا میکردم؟ شوهرم ک کلا کچل شد یه ساعت یه ساعت توی توالته

اخ دیدی بعد میگن نی نی سایت بده اگه بد بود من از کجا علت ریزش موهام پیدا میکردم؟ شوهرم ک کلا کچل شد ...

والا این همه متخصص پوست و مو رفتم این همه قرص و دارو خوردم اثر نکرد

نگو بخاطر بخاطر ادرارم موهام میریزه

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
کثیف میشه دیگه،مگه نمیشه؟؟؟

اررره قطعا میشه امکان نداره نشه ولی ماها اهمیت نمیدیم ینی مجبوریم اهمیت ندیم😭🤌🏻

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
ریه هاتم جیشی میشه مولکولهاش میره🤣

😭🤣نخند بخدا راس میگم لباسامون توی بوی بد قطعا بو نفوذمیکنه

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰