2777
2789
عنوان

جیش تو سرما

| مشاهده متن کامل بحث + 2178 بازدید | 140 پست
سلامبلهمن خودم آدم معتقدی هستماما متاسفانه یکسری از افراد باعث شدن مردم به دین و انقلاب و.....بدبین ...

سلام علیکم عزیزم

🤍التماس دعا

لطفا اگر میشه یه صلوات به نیت دلم بفرست ممنون🤍جایی نظر دادم هشدار بدین برم درس بخونم 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگه انقدر دقت داشتم الان پروفسور بودم نه دلباخته افشاری😶

بلاخره اعتراف کردی🤣🤣🤣

از صحبت با اشخاص مذهبی افراطی،زنستیز،موافقین کودک همسری،کسانی که گوز رو به شقیقه ربط میدن،و کسانی که کلا زبون نفهم هستن معذورم🌹💅🏼.

عهههه 😂هستی خوبی ؟! لهجه دارن خب ناناس

هستی نیستم عزیزم رها هستم فکر کنم اشتباه گرفتید

نه به خدا بخاطر لهجه اش نمیگیم که من خودم عاشق لهجه های شیرینم این یارو کلا یک جوریه😭😭🤣🤣

کاربر قدیمی هستم....تو مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش🫂🫀عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀

من اگه انقد به جیشم دقت کرده بودم الان دانشمندهسته ای بودم🗿

چرا مگه راکتور هسته ای میشاشی؟

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
دقیقاااا😂😂😂😂😂😂😂حالا جالب اینه من خودم آدمِ معتقد و.... هستم و ....ولی یکسری اینا یک کارایی می ...

وای😭🤣🤣🤣

کاربر قدیمی هستم....تو مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش🫂🫀عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀

هستی نیستم عزیزم رها هستم فکر کنم اشتباه گرفتید نه به خدا بخاطر لهجه اش نمیگیم که من خودم عاشق لهجه ...

نه نمیگم اسمت هستی هستش😂😂میگم که هستی؟!

نبودی آخه تاپیک ها

بله منم دو رگه فارس ترک هستم

لطفا اگر میشه یه صلوات به نیت دلم بفرست ممنون🤍جایی نظر دادم هشدار بدین برم درس بخونم 😊

چرا مگه راکتور هسته ای میشاشی؟

آره🗿😂😂

منظورم این بود که انقدی که اسی به جیشش دقت میکنه اگه من کرده بودم الان یه دانشمندی چیزی شده بودم یه چیزی کشف کرده بودم😂

هنوزم فداتم،نسخ صداتم،خمار چشاتم،هنوز خاطر خواتم:))کاربری دست دو نفره🎀 کاربرجدید نیستم از ۹۹ عضوم پنج تا کاربریم به فنا رفته💅🏻😂

بله مجبور شدم با دیدن این تاپیک🤣😶

عزیزم🤣🤣🤣

از صحبت با اشخاص مذهبی افراطی،زنستیز،موافقین کودک همسری،کسانی که گوز رو به شقیقه ربط میدن،و کسانی که کلا زبون نفهم هستن معذورم🌹💅🏼.