من هفته بعد عروسیمه و نمیدونم شبش چیکار کنم آدم خجالتی ای نیستم ولی تو این موضوعات خیلی خجالت میکشم مثلا نمیتونم جلو کسی لخت شم (لخت مادر زاد منظومه یعنی بدون هیچچچ لباسی)حتی جلوی مامانم
سه ماه از عروسیم میگذره منم مثل شما استرس داشتم ولی قرار نیست سریع جلوش لخت بشی مراسمتون ک تموم شد تنها شدین لباس راحتی یا خاب بپوش برق رو هم خاموش کن اگرهم خسته بودین انجام ندین اگرنه راحت از شبت لذت ببر استرس نداشته باش شرم نداره شوهرته دیگ
یه عروسی محضریه که فقط خانواده هامون هستن چون افتاد تو ماه رمضان گفتم بریم سر خونه زندگیتون بعدا به ...
کاش من جای تو بودم و ماه رمضون عقد میکردم........لباس چی میپوشی اسی؟؟؟؟؟
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
یه عروسی محضریه که فقط خانواده هامون هستن چون افتاد تو ماه رمضان گفتم بریم سر خونه زندگیتون بعدا به ...
عمراا برات بگیره عروسی .خب بعد ماه رمضون عروسی واقعی رو بگیرید
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو