2777
2789
عنوان

شب عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 37 پست
اگه میخوای جو رو متشنج کنی بدرود

والا تو با این تاپیکت خودت کرم داری

کسی که ازدواج میکنه خجالتش میریزه طبق رفت و امدایی که میشه

تو معلومه سنت کنه تازه با مسائل جنسی آشنا شدی

منم بچه بودم فکر میکردم خجالت داره بهت حق میدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سه ماه از عروسیم میگذره منم مثل شما استرس داشتم ولی قرار نیست سریع جلوش لخت بشی مراسمتون ک تموم شد تنها شدین لباس راحتی یا خاب بپوش برق رو هم خاموش کن اگرهم خسته بودین انجام ندین اگرنه راحت از شبت لذت ببر استرس نداشته باش شرم نداره شوهرته دیگ

یه عروسی محضریه که فقط خانواده هامون هستن چون افتاد تو ماه رمضان گفتم بریم سر خونه زندگیتون بعدا به ...

کاش من جای تو بودم و ماه رمضون عقد میکردم........لباس چی میپوشی اسی؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

والا تو با این تاپیکت خودت کرم داریکسی که ازدواج میکنه خجالتش میریزه طبق رفت و امدایی که میشهتو معلو ...

تو شاید این اتفاق برات نیوفتاده بالاخره هرکسی یه خجالتی داره و هرکسی هم خجالت نداره این ربطی نداره لطفاً قیمه هارو با ماستا قاطی نکن

یه عروسی محضریه که فقط خانواده هامون هستن چون افتاد تو ماه رمضان گفتم بریم سر خونه زندگیتون بعدا به ...

الان عقد بودین یا میخواین عقد کنید عروسی محضری چیه؟

آنقدر خسته ام که توان ادامه ندارم

عمراا برات بگیره عروسی .خب بعد ماه رمضون عروسی واقعی رو بگیرید

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو