2777
2789
عنوان

بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 39 پست

این قضیه دو وجه متفاوت داره قبل از ازدواج شما طرف رودوست داشته یا الان علاقمند شده وطبعا راهکارهای متفاوت داره

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگر شما بانامحرما نمیخندیدین خارج از اندازه اونم هیجوقت بخودش اجازه نمیداد  عاشق خنده های یکی ...

عزیزم .اولا الان زخم زبون شما کمکی به حال بده بنده نمیکنه .

بعدشم اینقدر زود قضاوت نکنین لطفا .خوب هر کی یجور زندگی میکنه ..ما همههه .کل خانواده همینجوری ایم .چه بدونم مثلا با فامیلا دست میدیم. اینجوری نیستیم که مثلا سفره رو زنونه مردونه کنیم یا زنا بدن یجا بحرفن مردا یجا ..همه دور هم هستیم .خوب شرایط همینه .

حالا من پاشم برم یه گوشه با هیچ کس نگم نخندم که شوهرم مبادا عاشق کسی ش ؟؟

ینی چی دوسش داره؟ تو چجور فهمیدی؟ اون خانم متاهله یا مجرد؟ ب شوهرت چیزی گفتی؟

بعد که تعریفاش زیاد شد .به رفتاراش بیشتر دقت کردم ..جاهایی که اون خانوم اونجاس هیجان رفتن شوهرم بیشتره .وقتایی که میخوان بیان خونمون شوهرم کلا خوشحالههه مشخصه که خوشحاله

بعد که تعریفاش زیاد شد .به رفتاراش بیشتر دقت کردم ..جاهایی که اون خانوم اونجاس هیجان رفتن شوهرم بیشت ...

رفت و امدتو با اون خانوم تموم کن هرکسی ک هست ...و برخورد خیییییییلی شدید کن با شوهرت

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘
عزیزم .اولا الان زخم زبون شما کمکی به حال بده بنده نمیکنه . بعدشم اینقدر زود قضاوت نکنین لطفا .خوب ...

ن عزیزدلم طعنه نبود

شما چون لحن منو ندیدین فک کردین زخم زبونه

من حقیقت وتجربه ونظرمو گفتم

جایی ک  بگوبخند زیاد باشه مردو تشویق میکنه ب اینکه دنبال موردای بهتر وخنده های قشنگتری بگرده

مرداتنوع طلبن باید مواظب باشی...

طرز فرهنگ واداب معاشرت هرکسی بخودش مربوطه وقابل احترامم هس 

من فقط میگم تواین شرایط هدایت زندگی خیلی سختتره شاید اونم پیش خودش میگه حالا ک همه چی ازاده پی دوس داشتن‌هم جرم‌نیس...

اینوهم یادت باشه دوست خوب  دوستیه ک توروب گریه میندازه وگرنه هما ک توشادی کنارهمن

سایه من بالای سرهمتون باشه صلوات  
این قضیه دو وجه متفاوت داره قبل از ازدواج شما طرف رودوست داشته یا الان علاقمند شده وطبعا راهکارهای م ...

دقیق نمیدونم از کی بهش علاقه مند شده اخه .راهکاراش چیه ؟!

اخه من سنم پایین تر از اون خانومه .از حق نگذریم زیبا تر هم هستم ..اگه میخواست ازدواج کنه میتونست با اون خانوم ازدواج کنه دیگه چرا اومد منو گرفت .میگم ازدواجش با من ممکنه یه هیجان زود گذر بوده ...حالا ولی عاشق اون شده

دقیق نمیدونم از کی بهش علاقه مند شده اخه .راهکاراش چیه ؟! اخه من سنم پایین تر از اون خانومه .از حق ...

شما از اون خانوم خوشگلترین؟

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘

سعی کن نقطه ضعف های ان فرد روبه شوهرت نشون بدی ولی جوری که متوجه حسایتت به طرف موردنظر نشه حتی میتونی ازخودت هم بزرگ نمایی کنی  خودت بهتر میدونی شوهرت چه اخلاق ها ورفتارهایی رو دوست نداره 

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)