2777
2789
عنوان

زولبیا کیلویی

204 بازدید | 23 پست

پونصد فاکینگ هزار تومان

خرما کیلویی هفتصد تومن

یه قالب پنیر صدو پنجاه هزار تومن

قیمت گوشت و مرغ و برنج که هیچی

اصلا درک نمیکنم

اصلا نمیتونم بپذیرم

یعنی برام پذیرفته نیست اصلاااا

یعنی وقتی به قیمتا نگاه میکنم و یکی بهم میگه یا پونزده تومن حقوق به زور فقط خرج خوردوخوراکمون درمیاد نمیتونم بپذیرم😐الان اکثریت وضع همینه؟

پس الان مردم چجوری زندگی میکنن؟

میدونید تو کتم نمیره این موضوع😐این عدم پذیرشو تو همه مسائل دارم

و رومخمه

شاید چون غیرمنطقیه

اینطوری کردن که حال فقرا رو درک کنیم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ماه رمضان قیمت اقلام خوراکی گرون تر میشه

این جور تاپیکاهم ممنوعه باید بگی همچی گل و بلبله

کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند..  .  .  .  ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

ماه رمضان قیمت اقلام خوراکی گرون تر میشهاین جور تاپیکاهم ممنوعه باید بگی همچی گل و بلبله

درست اینکه تو ماه رمضون که ماه مهمونی خداست ارزوتر باشه که سفره مردم پر باشه ولی متاسفانه هر سال ماه رمضون همینه ولی امسال دیگه بدتر

نمیخوریم دیگه فقط ضروری من خودم هر سال برای بچه هام کیک تولد میخریدم ولی امسال دیدم باید هشتصد بدم پای کیک ،یه کیک ساده خودم درست کردم😔

غم تو چشم بچه هام بود خدا لعنتشون کنه مردم را به این وضع در آوردن

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
برا منم این قیمتای نجومی عادی نمیشه 😑وقتی ی چیزی تو خونه تموم میشه عزا میگیرم لعنت بهشون....🤬🤬

دقیقا مردم غذاهاشونو کم روغن درست میکنن از خیلیا شنیدم میگن روغنو دوبار استفاده میکنن😐

خب چرااااا

خونه ماهم همینه مامانم میگه میرم خرید عصبی میشم

دقیقا مردم غذاهاشونو کم روغن درست میکنن از خیلیا شنیدم میگن روغنو دوبار استفاده میکنن😐خب چراااااخون ...

دقیقا همینه خیلی زندگی سخت شده همه دغدغه مون شده مواد غذایی تازه ما ۲ نفریم مهمون هم خونمون نمیاد همش میگم اونا ک بچه کوچیک دارن و پر رفت و آمدن چ کار میکنن 🤕🤷

نـــور بر تاریکی پیـــروز است... ✨