2777
2789

من نمیدونم چرا هر کی ابروهاش و دست میزنه غیر طبیعی میشه حتی کاشت ..حاضرم ابروهام همینجور توش خالی باشه انجام ندم...ولی این روش شما بمرور کمرنگ میشه ولی ترمیمش و دیگه نرو اگه خوشت نیومده

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باریک تر میشه نگران نباش

خدا کنه. من اصلا کلفت و سیاه دوست نداشتم . عکس نشون دادم. گفت با رنگ روشن تر برات زدم چون پوستت زیادی خونریزی داشت رنگ نمیگرفت. با رنگ تیره تر زدم. بعد روش رنگ روشن تر زدم. نمیدونم حالا باید صبرکن ببینم چه رنگی میشه

آره

نمیدونم جمعه یکم زوده برا شستن اش اگه جای مهمی نیست نرو

اگر هم خواستی همونجوری برو یکم میکاپ اینا بکن به چشم نیاد تیرگیش

ولی زود نشور من دقیقا سر سه روز دوش میگیرم چند ساله میکرو دارم چند بارم ترمیم رفتم

کاربر قدیمی نی نی سایت هستم! 🌿🥹

نمیتونم با پنبه مرطوب روش بکشم یک کم کمرنگ تر کنم؟

نه هیچی نباید بزنی تا سه روز حمامم نرو اب نخوره هم عفونت میکنه هم دوامش کم میشه چون زخمه الان فقط پماد بزن پماد چشمی

بعد سه روز که زخمش خوب شد خودش پوسته هاش میفته و قشنگ میشه این سه روز رو تحمل کن

اصلا بهش دست نزن مامانم اولش میکرو کرد مثل ذغال سیاه بود بعد یه هفته اینقدر ملایمه باید از نزدیک ببی ...

کلفتی ابرو هم درست میشه؟ یا خیلی پررنگه من فکر میکنم زیادی کلفت درست کرد؟

نه هیچی نباید بزنی تا سه روز حمامم نرو اب نخوره هم عفونت میکنه هم دوامش کم میشه چون زخمه الان فقط ...

ممنونم از توضیحاتت. اولین بارم بود کار زیبایی رو صورتم انجام میدادم. اصرار میکرد که شیدینگ لب هم برات انجام بدم. گفتم بذار نتیجه این کاررو ببینم بعد

میکرو خیلی طبیعی میشه، اصلااا مشخص نمیشه

میدونم دوستم زده ..داخل خود ابرو قشنگه ولی اونایی که جاهای خالی بالای پوست میزنن و خیلی پر، اصلا جالب نمیشه ..هر چند من کلا خوشمنمیاد سلیقه ای

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

ممنونم از توضیحاتت. اولین بارم بود کار زیبایی رو صورتم انجام میدادم. اصرار میکرد که شیدینگ لب هم برا ...

خواهش عزیزم من چندین بار میکرو کردم خیلی خوشکل میشه تار تار و طبیعیه از مداد کشیدن هم راحت میشی فقط خب اولش ابروهات پر رنگه این طبیعی هست

شید لب من نزدم رنگ لبام خوبه ولی بن مژه زدم