kim_manel مدیر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 2289 عنوان کات بی دلیل | مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 19 پست نظرتون راجبش چیه؛ اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎" دیروز | 14:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
abcdbcda عضویت: 1404/08/12 تعداد پست: 2150 ن خودم میخوام انجامش بدم که بعدی هم در کار نیست خب لابد متوجه شدی آدمت نیست ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده. سیاهه...
آنا74 عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 2197 عزیزم من میخوام کات کنم دلیلم ندارم این بدترین کاریه که میشه در حق کسی انجام دادای کاش براش توضیح بدی و بگی میخوای بری از زندگیشبی دلیل رفتن بچگونه ترین کاریه که میشه کرد
kim_manel مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 2289 خب حتمایه دلیلی داره دیگه نمیشه که کلابیدلیل باشه واا دارم میگم من میخوام کات کنم دلیل ندارم ن اون اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"
kim_manel مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 2289 این بدترین کاریه که میشه در حق کسی انجام دادای کاش براش توضیح بدی و بگی میخوای بری از زندگیشبی دلیل ... عوم فعلا کامل تصمیم نگرفتم مطمئن شدم حتما باهاش در میون میزارم اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"
آنا74 عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 2197 عوم فعلا کامل تصمیم نگرفتم مطمئن شدم حتما باهاش در میون میزارم وقتی مرددی و به کات فکر مبکنی یعنی لابد علاقه ای درکار نیست و تمایلی به ادامه نداری پس نه وقت خودت رو بگیر نه اونوقصدم دخالت نیست ولی واقعا اکه تمایلی نداری تمومش کن بخصوص اگه طرفت ادم احساساتیه