دیروز رفتیم خرید طلا با مامان ها...عجیب بود راستش،جاهایی که دونفره رفته بودیم و الان مامان ها باهامون بودم کافه رستورانی که معمولا میرفتیم اینسری با مامانا رفتیم...تغییر رابطه دوستی به به رابطه رسمی چالش زیاد داره ولی تجربه های عجیب هم کم نداره....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مبا کتون باشه برای منم دعا کن ۷ ساله دوستیم خانواده راضی نیستن
حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع} وزن الان ۷۵/۵. وزن هدف اول ۷۰. وزن هدف دوم ۶۵. هدف آخر ۶۰
انشانه با دل خوش و دعای خیر پدر و مادرت عروس بشی عزیزم
قربونت برم
حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع} وزن الان ۷۵/۵. وزن هدف اول ۷۰. وزن هدف دوم ۶۵. هدف آخر ۶۰
من ی دوستی داشتم 12سال باهم بودن خانواده ها راضی نمیشدن دوسال پیش بلاخره ازدواج کردن
خداروشکر🥺