2789
تیت حالا لازم نیست حتما گفته بشه همینکه میدونی و تو دلت و نیت کردی روزه بگیری از اول ماه رمضون کافیه

نههه منظورم این نبود منظورم این بود که فردا ماه رمضونه اون که من ریپلای کردم گفت فردا پیشواز میرم

اها. خب پس.من شيعه ام،ولي امروز پيشوار ميرن.يعني طبق همون تقويم ٥شنبه گفتن اول رمضونه.يعني اينطوري م ...

من شیعه ام عزیز

همین دیروز تو تاپیک حرمم بودیا😂🙊

دوستای اهل تسنن من همیشه یه روز زودتر میگرفتن تا پارسال .

چون عربستان اینجوری اعلام میکرد ماه رو زودتر میدید

یا امسال با ایران یک زمان ماه رویت شده . یا هم اسی طبق دستور مراجع شیعی از پس فردا میگیره نه عربستان

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من شیعه ام عزیزهمین دیروز تو تاپیک حرمم بودیا😂🙊دوستای اهل تسنن من همیشه یه روز زودتر میگرفتن تا پا ...

اره عزيزم. ديگه ميشناسمت.

😘🫶🏻

بازم ممنون كه جوابمو دادي

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

اره عزيزم. ديگه ميشناسمت. 😘🫶🏻بازم ممنون كه جوابمو دادي

قربونت❤️

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

تنت سلامت عزيزم🥰💚

همچنین عزیز

فردا کلی کار دارم از ۵ شنبه میگیرم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...