2777
2789
همش کلیشه است بطرز عجیبی

بنظرت چاره دیگهای داریم؟

بهتر از فروریختگی درونی هست بنظرم و اینکه اگر آدمای معتقدی هستیم باید راجب هدف خلقتمون تحقیق کنیم مدااااام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اشتباه میکنی دنبال معنی میگردیمعنا رو باید بسازیاینکه اخرش چی میشه هم روشنهاخرش یه روز تموم میشهبه ج ...

اگه اخرش تمومیه پس میخوام زودتر تموم شه من که کسی رو تو این دنیا ندارم که درم خوش باشه

دوست مهربونم برای رسیدن به حاجتم با قلب مهربونت برام دعا کن و یک صلوات مهمونم کن 🌱 💚 🍃 

بنظرت چاره دیگهای داریم؟بهتر از فروریختگی درونی هست بنظرم و اینکه اگر آدمای معتقدی هستیم باید راجب ه ...

هرچقدر زودتر بمیریم کمتر گناه میکنیم و کمتر ایمانمون به خطر میفته و جایگاه بهتری خواهیم داشت

دوست مهربونم برای رسیدن به حاجتم با قلب مهربونت برام دعا کن و یک صلوات مهمونم کن 🌱 💚 🍃 

بنظرت چاره دیگهای داریم؟بهتر از فروریختگی درونی هست بنظرم و اینکه اگر آدمای معتقدی هستیم باید راجب ه ...

نه خب جدیدا مد شده تا کسی میگه به پوچی رسیدم

میگن کتاب ورزش باشگاه و حرفه از این حرفا

کسی که هدف خودش رو اصولی پیدا نکنه و با خود واقعیش روبرو نشه با اینکارا هم فقط داره ادای با هدف بودن رو درمیاره

من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش>>خدایا شکر

اگه اخرش تمومیه پس میخوام زودتر تموم شه من که کسی رو تو این دنیا ندارم که درم خوش باشه

تو تنها نیستی که کسیو نداری

ممکنه در آینده از تنهایی در بیای

اما بحث اینکه ادامه بدی به زندگی فرق داره

چه تنها باشی چه نباشی باید پاشی و هدف خلقتت رو پیدا کنی

نه خب جدیدا مد شده تا کسی میگه به پوچی رسیدممیگن کتاب ورزش باشگاه و حرفه از این حرفاکسی که هدف خودش ...

درسته حرفت

من چون نمیدونم درجه پوچی استاتر در چه حده توصیه کلی اول بهش میگیم

بعد اگه ادامه داد دقیق تر میگم

تو تنها نیستی که کسیو نداریممکنه در آینده از تنهایی در بیایاما بحث اینکه ادامه بدی به زندگی فرق داره ...

رومون نمیشه ارزوی مرگ کنیم پس میگم خدا توفیق شهادت نصیبم کنه

هیچ کس برای تو نیست

هممون در نهایت تنهاییم

فقط خودتو داری

یه بار برو پشت بوم

زیر افتاب دراز بکش و به هیچی فکر نکن

فقط حس کن

نور هوا صدا ...

اگه اون لحظه لذت نبردی بیا بزن در گوش من!

جنس زندگی اینه

تجربه اش کن

نه حرفای قلمبه سلمبه...

نگران نباش زود تموم میشه

هیچ کس برای تو نیستهممون در نهایت تنهاییمفقط خودتو دارییه بار برو پشت بومزیر افتاب دراز بکش و به هیچ ...

کاش خدا بغلم میکرد ...

منم مدام میگم شهید بشم چون گفتن مرگ نخواید . اما شهادت ینی عاقبت به خیری خواستن چند سالته اسی؟

۲۳