2777
2789
عنوان

ماستیت سینه

108 بازدید | 15 پست

من چندوقت پیش نوک سینم انگار یه جوش سفید میزد و نمیتونستم شیر بدم شیر جمع میشد و سینه بشدت دردناک، با شیر دوش میدوشیدم و پماد شقاق میزدم خوب میشد دوباره تکرار شد ، حالا چند روزه که کنار نوک نزدیک به خط سینه وقتی دست میزنم توده حس میشه و درد میکنه از بیرون هم قرمز شده و خارش داره ..نمیدونم اون شیر هایی که مونده ست یا چیز دیگه...تو نت خوندم تقریبا علایم ماستیت بود..شنبه میخام برم دکتر..کسی تجربه ای داره..خیلی نگرانم کرده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم این طور شدم سونو تشخیص ماستیت و ابسه سینه داد،چرک خشک کن خوردم ،پنیسیلین زدم،قرارشد تخلیه کنن که الحمدلله خوب شد.باید بری سونو حتما

هر صبح تو اولین چیزی هستی که براش شکرگذارم.( دوست دارم همسرم)😍
منم این طور شدم سونو تشخیص ماستیت و ابسه سینه داد،چرک خشک کن خوردم ،پنیسیلین زدم،قرارشد تخلیه کنن که ...

چرک خشک کن اسمش چی بود..دکتر زنان برم؟چجوری تخلیه میکنن💔😭

منم این طور شدم سونو تشخیص ماستیت و ابسه سینه داد،چرک خشک کن خوردم ،پنیسیلین زدم،قرارشد تخلیه کنن که ...

مال شما کل سینه سفت بود یانه؟ مال من یه قسمتش اندازه یه گردو کوچیک احساس میشه و درد میکنه

چرک خشک کن اسمش چی بود..دکتر زنان برم؟چجوری تخلیه میکنن💔😭

نگران نباش اصلا،برو دکتر زنان راهنمایی میکنه،اصلا جای ترس نداره.من سر همه ی بچه هام این طور میشدم

تب نه ، درد هم حالت عادی نه ولی دست بخوره بهش یا بچمو شیر میدم بهش فشار بیاره اره..بچمم دیگه ازش شیر ...

من سینه ی راستم وقتی اوایل شیر میدادم به شدت سفت بودوپرشیر بچمم نمیگرفت مگه تو خواب.دیگه توحموم میدوشیدم سبک میشد.بچم بزرگتر شد شیرشو خورد بهتر شد

مال شما کل سینه سفت بود یانه؟ مال من یه قسمتش اندازه یه گردو کوچیک احساس میشه و درد میکنه

من تب و لرز هم داشتم اره مثل یه توده کوچیک بود

من سینه ی راستم وقتی اوایل شیر میدادم به شدت سفت بودوپرشیر بچمم نمیگرفت مگه تو خواب.دیگه توحموم مید ...

من الان پسرم نزدیک دوسالشه..ولی چندروز که نوکش زخم بود نمیتونستم شیر بدم، بعد که خوب شد شیر میخورد خوب بود دوباره که تکرار شد دیگه شیر نخورد اما کل سینه سفت نیست انگار شیرش داره خشک میشه.. فک کنم شیر مونده یه جاهایی که سفت شده و قرمز شده سطحش..

زنان برو من پارسال اوایل دی تقریبا این مشکل رو داشتم هی پشت گوش انداختم و خوددرمانی خیلی اذیت شدم آخ ...

میشه بگین دقیقا چجوری بودین ؟کل سینه درگیر بود یا یه قسمت؟ انقد چیزای بد خوندم حالت تهوع گرفتم 😭