2777
2789
عنوان

گرونی چه چیزایی رو از زندگی تون حذف کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 13719 بازدید | 192 پست
اما امروز خوندم برنامه غنی سازی اورانیوم 20 در صد تعطیل شده تا بتونت با آمریکا و اروپا کنار بیان برای حذف تحریم یا حداقل لایه برداری ازش.

من شنیدم این خبر و تکذیب کردن گفتن ما داریم غنی سازی رو ادامه میدیم !!!!!!!!!!!!!!!!

دوباره میسازمت وطن ... اگر چه با خشت جان خویش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاونمها همسر من دندان پزشکه .
اما شاید باورتون نشه:

آجیل حذف کامل
سفر خارجی و حتی داخلی حذف کامل
خرید بی حساب کیف و کفش و پالتوها و بارونی های مارک حذف در حد 85 در صد
خرید لوازم آرایش مارکدار بی رویه که چن بار استفاده می شد و میدادم به دوستام حذف 99 در صد
فک که می کنم فقط دو دستی چسبیدم به حفظ خرید کرمهای زیر چشم مارک (اونم نمی دونم تا کی می تونم به خریدش ادامه بدم)
::

بچه ها به هیشکی نگینا!!!

رفتم پیر کاردین بارونی سفید می خواستم گفت 450 هزار تومن .دیدم عمرن دلم بیاد .رفتم تاناکورا (لباس دست دومی )پیدا کردم و یه بارونی سفید شیک سایز خودم از شانس گیر اوردم .دادم خشک شوئی شد ماه و نو ومعرکه.بو هم نداره بگوچن خریدم:: 35000 تومن!!!!

اما امروز خوندم برنامه غنی سازی اورانیوم 20 در صد تعطیل شده تا بتونت با آمریکا و اروپا کنار بیان برای حذف تحریم یا حداقل لایه برداری ازش.

خوبه بچه ندارم تو این گرونی :)))
آب را گل آلود می کنند ، تا عمیق به نظر رسد. نیچه
واقعا برنز جون ناراحت شدم بخدا پستت رو خوندم اخه شوهرت که شغلش جزئ پر درامدهای جامعه س اخه چرااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خانومای گل... کاشت ناخن انجام میدم اموزش هم میدم درصورت تمایل میل بزنید.......
ایده جون::

چون قسط و قرض زیاد داریم راستش .ضمانت دوستی رو کردیم 200ملیون که نتونس از پسش بر بیاد و الان خارجه. همینزور بدبیاری اوردیم توی ساخت و ساز خونه و خرید زمین :)))
هانا::

تکذیب می کنن اما واقعا فعلن معلق گذاشتنش(یکی از دوستانمون راس یکی از سمتهاست اون تائید کرد.) اما نهایتا شب می خوابیم صب پامیشیم کلا همه چی زیر و رو شده:))
بچه هاهمه هزینه کردهاتون رو بنویسید ...اخر ماه که شد دقیقا میفهمید چه قدر پول صرف چه چیزهایی شده چه چیزایی ضروری نبوده...بیشترین هزینه مال چه بخشیه و...
کلا کار خیلی خوبیه
اولویت اول رو بگذارید برای تغذیه سالمتون واز اون نزنید
خرجای متفرقه رو کم کنید...کلی هزینه که به چشم نمیاد ووقتی همه چیزو بنویسید تازه میفهمید کلی پول بابتش رفته
ما هم فعلا هزینه برای تغذیه رفت وامد قبوض وشارژ اینترنتو...!! لباس رستوران وخریدای تفریحی تعطیل!