2777
2789
منم همینو میگم

طلا واجب نیست هرچقدرم طلا داشته باشی سلامتی خودت مهم تره

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من رفتم دکتر گفت الان نزدیک عیده قالب لمینت دو ماه طول میشه بیاد برو تابستون بیا اذیت نشیمنم پولامو ...

وای دعا کن منم زودتر پولم جور شه برم دندونپزشکی میشه لطفاً تاپیک آخرم گزارش بزنید راجب همین مسئله اس نمیخوام شناسایی شم

من رفتم دکتر گفت الان نزدیک عیده قالب لمینت دو ماه طول میشه بیاد برو تابستون بیا اذیت نشیمنم پولامو ...

نه دکتر من گفت تا عید قول میدم زیبایی هارو تموم کنم بعدش واسه عصب کشی های فک پایین شروع کنیم

نه دکتر من گفت تا عید قول میدم زیبایی هارو تموم کنم بعدش واسه عصب کشی های فک پایین شروع کنیم

اها لمینت قالب داره گفت دوماه طول میکشه بیاد

میخواستم اول کامپوزیت کنم دکتر گفت تو که داری هزینه میکنی خوب هزینه کن

و خدا معجزه میکند !🌱💛 اگه از گوگل تاپیک امو میبینی بدون من با این اکانت خدافظی کردم شاید یک روزی دوباره برگردم 🖤:)

اره منم قرارع ۳اش لمینیت بشه ۶تااش روکش

منم روکش دارم ۷ واحد لمینت ۱ واحد روکش

حدود ۷۰ میلیون خورده میشد

و خدا معجزه میکند !🌱💛 اگه از گوگل تاپیک امو میبینی بدون من با این اکانت خدافظی کردم شاید یک روزی دوباره برگردم 🖤:)