2777
2789
اگه یه آقا دعوتت کنه به ملاقات(ملاقات عاطفی نه،یه دیدار تازه کردن) و تو بگی هماهنگ میکنی و نریو بعد ...

من نمیتونم راجب این موضوع نظر بدم چون با یارو زد و بندی نداشتم که بخام بهت دقیقا بگم کدومش چون سیاست اینجوری نیس نیاز به درک و دلایل منطقی داره واسه گفتن یا انجام کاری

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو حتی هنوز اینو نمیدونی یه ادم با سیاست مدل حرف زدنشو میتونه عوض کنه

هیچکس اندازه من نمیدونه

این مدل ادما حتی میتونن نوع نگاهشون هم عوض کنن لحن حرف زدن که هیچ

ولی مشکل اینه هیچوقت خودشون بر این موضوع اصرار ندارن

که خب...

هیچکس اندازه من نمیدونه این مدل ادما حتی میتونن نوع نگاهشون هم عوض کنن لحن حرف زدن که هیچ ولی مشکل ا ...

منی که اخر این کارا بودم حتی میتونم بفهمم چه کسی تا چه حد میشه روش تاثیر گزاشت یا مدیریتش کرد

هیچکس اندازه من نمیدونه این مدل ادما حتی میتونن نوع نگاهشون هم عوض کنن لحن حرف زدن که هیچ ولی مشکل ا ...

خلاصه کلام سیاست چیزی نیس بشه داشتش یه چیزی توی ذات ادماس که ناخودگاه بهت میفهمونه یعنی جواب هر عملی رو با عکس العملش میده

ولی اینو بگم من ذاتم خوب بوده اگه کسی بدی بهم کرده صد برابرشو ضریه زدم بهش نه که بی دلیل بخام ازش استفاده کنم