2777
2789
نه نميشه.هرچى ميكشيم از اين پيش ابه من خودم با پيشاب باردار شدم😁

شما خوش به حالت که با پیشاب باردار میشی ولی من نزدیکه یک ساله با خود منی باردار نشدم😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما خوش به حالت که با پیشاب باردار میشی ولی من نزدیکه یک ساله با خود منی باردار نشدم😢

به نظرم یه علت علمی باید صد درصد داشته بالشه که چرا بعضیا اینجوری به این زودی نمیشند

خدایا برام حفظ کن نی نی امو،خانوما در حق هم دعا کنیم
ببین عزیزم شما در نظر بگیر توی حالت عادی مرد مثلا ساعت ۳ رفته دسشویی ساعت۵ رابطه برقرار میکنخ قبل ...

نمیدونم والا اینجا گفتن ده ساله از این روش استفاده میکنه

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

الان خداروشكر ميكنم ولى اون موقع اصلا بچه نميخواستم خيلى ناراحت شدم برعكس شوهرم داشت بال در مياورد.انشالله تو هم به زودى باردار ميشى.

اللهم صل على محمد و ال محمد و عجل فرجهم
من درسشو خوندم :) حرف ایشون از لحاظ علمی هیچ اعتباری نداره احتمالا اقدام هم کنن به زودی باردار نمی ...

درست میگن شاید مشکل داره که باردار نشده ینی تو این ده سال این روش لامصب یه درز پیدا نکرده؟ 😂😂😂😂

هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...  
الان خداروشكر ميكنم ولى اون موقع اصلا بچه نميخواستم خيلى ناراحت شدم برعكس شوهرم داشت بال در مياورد.ا ...

ی سوال شماکه بدون برنامه ریزی حامله شدی چجوریه پسردار شدی ببخشید فرقی نداره برامو اما انقد ر میگند برای پسر باید روز تخمک گاری باشه و رزیم غذایی فلان چیز باشه

خدایا برام حفظ کن نی نی امو،خانوما در حق هم دعا کنیم