عطر_عسل مدیر عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 883 عنوان دارم جدا میشم | مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 52 پست دلم داره میترکه خیلی سخته خیلی وحشتناکه دیروز | 21:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ya_amam_zaman عضویت: 1404/08/07 تعداد پست: 353 عزیزم چشم حتما وقت کنم میخونم حتما گلم یادت نره ❤️ انشاءالله هرچی خیرِ برات پیش بیاد
عطر_عسل مدیر استارتر عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 883 خودتم به آرامش میرسی برای هزینه هات بروکیته امداد اونام کمک میکنن اره مجبورم برم فقط میمونه یارانه و کمیته
tanhakhudam عضویت: 1404/08/13 تعداد پست: 615 آره همینکارو میکنم بچهام شلوغی میکنن تنها باشیم راحترم اسی شرایطت بعد از طلاق خیلی سخت میشه برای جدایی عجله نکنبا قرآن و دعا از خدا بخواه همسرت آروم بشه
عطر_عسل مدیر استارتر عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 883 حتما گلم یادت نره ❤️ انشاءالله هرچی خیرِ برات پیش بیاد مرسی عزیز
عطر_عسل مدیر استارتر عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 883 اسی شرایطت بعد از طلاق خیلی سخت میشه برای جدایی عجله نکنبا قرآن و دعا از خدا بخواه همسرت آروم بشه عزیزم زجرکشی شدم روانی شدم سرم از دست کتکاش درد میکنه هنوزممن اگه دلتنگم فقط بخاطر بچهامه
khanoomkhone عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 2740 اره مجبورم برم فقط میمونه یارانه و کمیته یه مبلغی که ماهانه برای بچه هابایدبزنه کمیته امداد م کمک کنه ازپسش برمیایدنگران نباش اونجارفتی بگوکارنداری شرایطوبگو شاید بتونی کاربیاری خونه انجام بدی عزیزم آفرین که انقدر قوی هستی داری خودتووبچه هاتونجات میدی توکل بخدا کن تابه آرامش برسی
عطر_عسل مدیر استارتر عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 883 یه مبلغی که ماهانه برای بچه هابایدبزنه کمیته امداد م کمک کنه ازپسش برمیایدنگران نباش اونجارفتی بگوکا ... میگه میدم اما زیر پنج تومن اگه نده هم نمیتونم بچهارو بهش بدم نمیتونم دلم براشون میسوزهدوستدارم برم رزین کاری یاد بگیرم اما از فروشش میترسم ببینم مشتری داره یا نه
khanoomkhone عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 2740 میگه میدم اما زیر پنج تومن اگه نده هم نمیتونم بچهارو بهش بدم نمیتونم دلم براشون میسوزهدوستدارم برم ر ... عزیزم بروازکارگاه قالیبافی کاربیارخونه انجام بده معمولااموزشم میدن