اره همون من حالا براشون یه جا درست کردم که گرما باشه به نظرت میشه😂
😅 حالا یه چند روز دیگه صبر کن.. ولی فکر نکنم
بعد بیرون میان انقد بی جون و کوچولو ان که خودت نمیتونی بهشون غذا بدی باید مامانش باشه
شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترسها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا میترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آخه هر موقع می اومد میخورد به در بالکن ولی الان نه فکر کنم نمی خواستش به قول مامانم زایید رفت😂😂 حس ...
🤣🤣🤣🤣 ب هرحال فعلا ولش کن
ی بار یکیشون اومد تو گلدون تخم گذاشت باورت نمیشه چقد زحمت کشید چندین ساعت مینشست روش
ی روزم انداخت شکستش🤣🤣
اینجورین کلا
" و من ایمان دارم اگر روزی در سکوت سنگین مزار جای گیرم گواهی آرامشم نزد خدا امضا خواهد شد :) نه به خاطر اعمال من بلکه به واسطه عشق بی پایانی که برای بندگان بی زبانش جاری ساختم و مطمئنم آن بال ها و پنجه های کوچک نیز برای آرامش روحم شافع درگاه پروردگار خواهند شد🩷"دل که نه جانم برایش تنگ شده"داداشیم"🖤
" و من ایمان دارم اگر روزی در سکوت سنگین مزار جای گیرم گواهی آرامشم نزد خدا امضا خواهد شد :) نه به خاطر اعمال من بلکه به واسطه عشق بی پایانی که برای بندگان بی زبانش جاری ساختم و مطمئنم آن بال ها و پنجه های کوچک نیز برای آرامش روحم شافع درگاه پروردگار خواهند شد🩷"دل که نه جانم برایش تنگ شده"داداشیم"🖤
آره ما هم تو حیاطمون داشتیم چندسال پیش دو تا تخم گذاشت کلی زحمت کشید یکیش جوجه شد و چندروز بهش رسیدگ ...
خنگولای بانمک🤣