2777
2789
اره همون من حالا براشون یه جا درست کردم که گرما باشه به نظرت میشه😂

😅 حالا یه چند روز دیگه صبر کن.. ولی فکر نکنم

بعد بیرون میان انقد بی جون و کوچولو ان که خودت نمیتونی بهشون غذا بدی باید مامانش باشه

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اون میاد شما متوجه نمیشید من تجربشو دارمفک میکردم نمیاد ی روز دیدم عه جوجه شدنی بار دیگم مث خن ...

آخه هر موقع می اومد میخورد به در بالکن ولی الان نه فکر کنم نمی خواستش

به قول مامانم زایید رفت😂😂 حس یتیم خانه بم دست میده

قند روزهای تلخ منیmbm🌝

آخه هر موقع می اومد میخورد به در بالکن ولی الان نه فکر کنم نمی خواستش به قول مامانم زایید رفت😂😂 حس ...

🤣🤣🤣🤣 ب هرحال فعلا ولش کن

ی بار یکیشون اومد تو گلدون تخم گذاشت باورت نمیشه چقد زحمت کشید چندین ساعت مینشست روش

ی روزم انداخت شکستش🤣🤣

اینجورین کلا

" و من ایمان دارم اگر روزی در سکوت سنگین مزار جای گیرم گواهی آرامشم نزد خدا امضا خواهد شد :) نه به خاطر اعمال من بلکه به واسطه عشق بی پایانی که برای بندگان بی زبانش جاری ساختم و مطمئنم آن بال ها و پنجه های کوچک نیز برای آرامش روحم شافع درگاه پروردگار خواهند شد🩷"دل که نه جانم برایش تنگ شده"داداشیم"🖤

🤣🤣🤣🤣 ب هرحال فعلا ولش کن ی بار یکیشون اومد تو گلدون تخم گذاشت باورت نمیشه چقد زحمت کشید چندین سا ...

حیوون خنگیه بخدا فکر کنم اصن یادش رفته کجا تخم گذاشت😂😂

قند روزهای تلخ منیmbm🌝

حیوون خنگیه بخدا فکر کنم اصن یادش رفته کجا تخم گذاشت😂😂

آره دقیقا😂

تازه بعضیاشون جوجشونو میندازن پایین😐

" و من ایمان دارم اگر روزی در سکوت سنگین مزار جای گیرم گواهی آرامشم نزد خدا امضا خواهد شد :) نه به خاطر اعمال من بلکه به واسطه عشق بی پایانی که برای بندگان بی زبانش جاری ساختم و مطمئنم آن بال ها و پنجه های کوچک نیز برای آرامش روحم شافع درگاه پروردگار خواهند شد🩷"دل که نه جانم برایش تنگ شده"داداشیم"🖤

آره دقیقا😂تازه بعضیاشون جوجشونو میندازن پایین😐

آره ما هم تو حیاطمون داشتیم چندسال پیش

دو تا تخم گذاشت کلی زحمت کشید یکیش جوجه شد و چندروز بهش رسیدگی کرد، دید دومین تخمش جوجه نشد اون یکی بجه اشو پرت کرد پایین کشت😑

یک روز تمام راههایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخترین قصه دنیاست...💔

آره ما هم تو حیاطمون داشتیم چندسال پیش دو تا تخم گذاشت کلی زحمت کشید یکیش جوجه شد و چندروز بهش رسیدگ ...

خنگولای بانمک🤣