2777
2789
عنوان

تیزهوشان

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزمون تیزهوشان

اون که فقط ۶و۹ هست

اگه جایی تکمیل ظرفیت بخواد باید از مدرسه بپرسی میان پایه با آزمون بگیرن

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايتو در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟آنه !اكنون آمده ام تا دستهايت رابه پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو

چه رشته ای میخوادانسانی ریاضی راحتهتجربی معمولا ۱۰نفر میگیرن

تجربی میخواد اخه شنیدم سال دیگه نمیخ وام ده نفری بگسیرن مخوان 30 نفری بگزین راسته؟

فقط کافی است چشمهایم را ببندم تا همهچیز یادم بیاید، آنقدر یادم بیاید که اشک از چشمهایم سرازیر شود. . .🌱🌱🥀

آزمون تیزهوشان

کتابای اندیشمند یادمه داشتم فیلماشم میدیدم کتاب ریاضیش نیمه دوم سوالای هوش داره سطح بالا

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايتو در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟آنه !اكنون آمده ام تا دستهايت رابه پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو

خب پس کلاس لازم نیست اصلا همین کتابارو بخونه موفق میشه من اینو به دخترخالم هم پیشنهاد دادم قبول شد

ممنون از راهنماییتون

فقط کافی است چشمهایم را ببندم تا همهچیز یادم بیاید، آنقدر یادم بیاید که اشک از چشمهایم سرازیر شود. . .🌱🌱🥀

تجربی میخواد اخه شنیدم سال دیگه نمیخ وام ده نفری بگسیرن مخوان 30 نفری بگزین راسته؟

خبر ندارم

ببین اکثر کسانی که دور اول قبول شدن میرن تجربی یعنی ما بیشتر انسانی ریاضیامون ورودی جدید بودن به خاطر همین تجربی کم میگیرن ولی خواهرم ۹۴جز ۱۰نفر بود مدرسه نمونه دولتی بود نهم تیزهوشان قبول شد

خبر ندارمببین اکثر کسانی که دور اول قبول شدن میرن تجربی یعنی ما بیشتر انسانی ریاضیامون ورودی جدید بو ...

اخی عزیزم برای خواهره منم دعا کن ما کلا خانوادمون ادایی ان بعد همه ی بچها شونم نمونه وتیزهوشانن بعد تنها کسی که مدرسه شاهده خواهره منه همش هم هی فامیل تیکه میندازن و میگن ما الان همه مون یک نفر داریم که توی مدرسه خاص درس میخونه جز بعضیا

اخی عزیزم برای خواهره منم دعا کن ما کلا خانوادمون ادایی ان بعد همه ی بچها شونم نمونه وتیزهوشانن بعد ...

دعا میکنم گلم❤️