بشیریی مدیر عضویت: 1404/10/19 تعداد پست: 1403 عنوان شوهرمن | مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 84 پست توماشين شوهرم كاندوم پيدا كردم چى كنم نظرتون قسم ميخوره مال خودش نيست برادرشوهرمجردم و همكارهاى نامزدش اكثرا ماشين ميگيرن ازش ازصبح تا شبم شوهرم سركار كارى كرد به نظرتون امروز | 09:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بشیریی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/19 تعداد پست: 1403 چون ماشینو میدید دست اینو اون نمیتونی راحت قضاوتش کنی دادنش میده برادرشوهرمم دوست دخترش مطلقه است
ماهورا_صدر عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 599 صبح تا شب هست گزونترین چیزهام میخره خونه پول نداره برای بقیه خرج کن بیا این همه فکت وجود داره که برای همسرت نبوده مرا میخوای الکی ثابت کنی برای اون بیچاره بوده لطفا برای حاجت خودم و خودت یه صلوات بفرست مرسی نازنین
بشیریی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/19 تعداد پست: 1403 برا خودشه یعنی شربندازم من لجبازم بره میرم سراغ کسی
بشیریی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/19 تعداد پست: 1403 بیا این همه فکت وجود داره که برای همسرت نبوده مرا میخوای الکی ثابت کنی برای اون بیچاره بوده نمیدونم خوب چرا بود به قول شوهرم تومنتظری فقط طلاق بگیری خونه بابام هیچکار نمیکردم لوس بودم اینم میدونم برادرشوهرم لج باهام
ماهورا_صدر عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 599 نمیدونم خوب چرا بود به قول شوهرم تومنتظری فقط طلاق بگیری خونه بابام هیچکار نمیکردم لوس بودم اینم مید ... والسلام زندگیتو الکی خراب نکن این جماعت نی نی سایت نصفشون دنبال شوهرن خیلی به فکتاشون اعتماد نکن بعدشم خودت هزار تا دلیل داری که مال اون نبوده الکی کشش نده لطفا برای حاجت خودم و خودت یه صلوات بفرست مرسی نازنین
hammiddam عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 3028 بستگی به میزان اعتماد خودتون به شوهرتون داره خانم چون هر دو استدلال قابل توجه هستش اینکه متعلق به خودش باشه و یا برا کسی دیگه I’m a strong man
بشیریی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/19 تعداد پست: 1403 بستگی به میزان اعتماد خودتون به شوهرتون داره خانم چون هر دو استدلال قابل توجه هستش اینکه متعلق به خو ... نمیدونم مال خودش باش من شرمیندازم بچم میدم بهش میرم از کجا بفهم مال خودش موندم ماشین خوبم داره دهاتشون ماشین برادرشوهرمم سوارشدم پر این کثافت کاری هاست بخام الان جمع کردم رفتم خونه بابام
hammiddam عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 3028 نمیدونم مال خودش باش من شرمیندازم بچم میدم بهش میرم از کجا بفهم مال خودش موندم ماشین خوبم داره دهاتش ... سخت میشه مطمئن شد خانم باید از داداش شوهرتون هم مطمئن بشین I’m a strong man
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 14266 استفاده نشد بود یه بسته اش بازبود فقط که توش نبود ازاینها بود که توکارتون اگه چیز دیگه ای قبلا ازش ندیدی و مرد خوبیه بیخیال شو بنظرمو بهش نشون بده حرفشو باور کردی نمیشه که آدم اینقدر نامطمئن باشه و بگه طلاق تازه بچه هم داری مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....