2777
2789
عنوان

شوهرمن

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 84 پست
صبح تا شب هست گزونترین چیزهام میخره خونه پول نداره برای بقیه خرج کن

بیا این همه فکت وجود داره که برای همسرت نبوده مرا میخوای الکی ثابت کنی برای اون بیچاره بوده

لطفا برای حاجت خودم و خودت یه صلوات بفرست مرسی نازنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا این همه فکت وجود داره که برای همسرت نبوده مرا میخوای الکی ثابت کنی برای اون بیچاره بوده

نمیدونم خوب چرا بود به قول شوهرم تومنتظری فقط طلاق بگیری خونه بابام هیچکار نمیکردم لوس بودم

اینم میدونم برادرشوهرم لج باهام

نمیدونم خوب چرا بود به قول شوهرم تومنتظری فقط طلاق بگیری خونه بابام هیچکار نمیکردم لوس بودم اینم مید ...

والسلام زندگیتو الکی خراب نکن

این جماعت نی نی سایت نصفشون دنبال شوهرن خیلی به فکتاشون اعتماد نکن بعدشم خودت هزار تا دلیل داری که مال اون نبوده الکی کشش نده

لطفا برای حاجت خودم و خودت یه صلوات بفرست مرسی نازنین
بستگی به میزان اعتماد خودتون به شوهرتون داره خانم چون هر دو استدلال قابل توجه هستش اینکه متعلق به خو ...

نمیدونم مال خودش باش من شرمیندازم بچم میدم بهش میرم

از کجا بفهم مال خودش موندم ماشین خوبم داره دهاتشون ماشین برادرشوهرمم سوارشدم پر این کثافت کاری هاست بخام الان جمع کردم رفتم خونه بابام

نمیدونم مال خودش باش من شرمیندازم بچم میدم بهش میرم از کجا بفهم مال خودش موندم ماشین خوبم داره دهاتش ...

سخت میشه مطمئن شد خانم

باید از داداش شوهرتون هم مطمئن بشین

I’m a strong man

استفاده نشد بود یه بسته اش بازبود فقط که توش نبود ازاینها بود که توکارتون

اگه چیز دیگه ای قبلا ازش ندیدی و مرد خوبیه بیخیال شو بنظرم

و بهش نشون بده حرفشو باور کردی

نمیشه که آدم اینقدر نامطمئن باشه و بگه طلاق تازه بچه هم داری

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....