2777
2789
مبارکه ایشالله به سلامتی نی نی بیاد تو بغلت میشه اگه یادت موند واسه منم این لحظه رو دعا کنی خیلی وق ...

حتما عزیزم یادم میمونه قول میدم ایشالا ک زود زود نی نی دار شی 

وای منم استرس گرفتم😰حالا باردارم نیستمااا حس زایمان دست داده بهم😩😐

هلنسا هستم؛ زنی عاشق همسر، با هدف و امیدوار؛ خدایا تصمیم گرفتم مادربشم🦋😍این حس زیبا و بی نظیر رو نصیب من و همه ی آرزومندانش کن🙏🤰🏻💞فرزندی سالم، صالح، زیبا، موفق و سعادتمند😌🍀سپاس ای بخشنده ی مهربان🙏🌾

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس عمل دارم خوابم نمیبره 

عملللل نیست که😐مثل خوابه چشماتو میبندی و باز میکنی نی نی تو بغلته ایشالا😍مباااارکه😊🦋

هلنسا هستم؛ زنی عاشق همسر، با هدف و امیدوار؛ خدایا تصمیم گرفتم مادربشم🦋😍این حس زیبا و بی نظیر رو نصیب من و همه ی آرزومندانش کن🙏🤰🏻💞فرزندی سالم، صالح، زیبا، موفق و سعادتمند😌🍀سپاس ای بخشنده ی مهربان🙏🌾
واااا 😕

کلا استرس میگیرم 😐چند روز پیش رفته بودم دندونپزشکی آمپول سر کنندگی زد داشتم غش میکردم😐🙁زود میترسم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز