2777
2789
عنوان

بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 57 پست
اصلا فرقی نداره جووونم به لبم میرسه

نمیدونم والا بنظرم دکتر دیگه برو مگه میشه

اماده کردن قبلش اصلا تاثیری نزاره؟ شاید شوهرتون رعایت شما رو نمیکنه؟ شاید عفونت داری؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید از یه متخصص و مشاور بخواین هم شما و هم همسرتون رو راهنمایی کنه.

اه ازدواج اول و آخرش فقط بدبختیه 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
نمیدونم والا بنظرم دکتر دیگه برو مگه میشه اماده کردن قبلش اصلا تاثیری نزاره؟ شاید شوهرتون رعایت شما ...

عفونت داشتم الان ندارم بنظرت میتونه از عفونت باشه ؟؟؟اخه دکتر معاینه کرد اگه عبونت بود میگفت دیگه

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
با لیزر گشاد کن نمیشه؟

بابا میگم شوهرم میگه خیلی عادیه مثلا من ژل بزنم اون دیگ میگه خیلی راحت میشه و خوشش نمیاد ولی من حتی با ژلم دردم میاد اصلا دکتره هنگ کرده بود بدبخت اه هیچیمون عین ادمیزاد نیس

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
باید از یه متخصص و مشاور بخواین هم شما و هم همسرتون رو راهنمایی کنه. اه ازدواج اول و آخرش فقط بدبخت ...

والا بخدا 

چيز شوهرت چقده كه دردت مياد اروم يواش س ك س كنيد 

سانت نکردم😅😅😅😅😅

بچه ها من موقع نزدیکی خیلییییییی درد دارم خیلی دکترم رفتم میگه طبیعیه چیز خاصی نیست یعنی با گذشت یکس ...

😓😓😓😓😓😓

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
اره عفونت باعث میشه ادم اذیت باشه پاپ اسمیر برو بده

چی😟😟😟