رادیوایزوتوپ مدیر عضویت: 1403/10/26 تعداد پست: 490 عنوان خواستگاری😶 | مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 18 پست یه هفته از آشناییمون با پارتنرم میگذره ازم خواستگاری کرد چیکار کنم؟ اسفند ۲۰ سالم میشه پشت کنکوریم سال دیگه کنکور میدم(بخاطر بیماریم نتونستم این ۲ سال برا کنکور بخونم)چی بهش بگم؟ خودش دانشجو دندونه گفت برا کنکور کمکم میکنه ولی اگه حواسم پرت شد چی؟ امروز | 00:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رادیوایزوتوپ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/26 تعداد پست: 490 آتیش اش خیلی تند این حجم از سرعت تو رفتار و تصمیم هم شک برانگیز بیشتر مشورت بگیر با مشاور صحبت کن اره عجیبه یکم
رادیوایزوتوپ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/26 تعداد پست: 490 خب اگه آدم خوبیه و اخلاقی و فرهنگی چرا به خاطر حواس پرتی باید با آینده ات بازی کنی؟!من خودم از پیش د ... سخت نبود؟ هم ازدواج هم دانشگاه
swans عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 6381 سخت نبود؟ هم ازدواج هم دانشگاه سخت هست ولی نشدنی نیستاین همه آدم دارن درس میخونن و ازدواج میکنن چرا نشه آخه ؟!اتفاقا روحیه ات خیلی خوبه از دوست پسر داشتن که بهتره نگرانی و دغه دغه ی پوچ نداری چون احساس میکنی سروسامان گرفتی
رادیوایزوتوپ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/26 تعداد پست: 490 سخت هست ولی نشدنی نیستاین همه آدم دارن درس میخونن و ازدواج میکنن چرا نشه آخه ؟!اتفاقا روحیه ات خیلی ... عه پس اگه بشه رسوند درسارو خوبه اره دوست پسر داشتن که خیلی سخته همش باید مواظب باشی نفهمن🤦♀️