2777
2789
عنوان

سر درد شدیدددد

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 30 پست
منم فقط سمت چپ سرم تیک میزنه بد چشم چپم میخواد بزنه بیرون حالت تهوع دارم پروپرانولول خوردم بهترم

پرانول خوردم اتفاقا

همه چیز خوب میشه... لاک‌پشت‌ها هم پرواز می‌کنند... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مال من عصبیه

اخه سر مادرم ام از عصر شروع کرده درد گرفتن مغزش انگار نداره. الا بردنش درمانگاه. فشارش هم بالا هست گفتیم شاید بخاطر اون هست ولی دستگاه فشار سنج نرمال بود بهش گفتم سر دردت عصبی هست. .. بهش گفتم فردا عطاری دم نوش سنبل طیب بخرم با کمی گل گاوزبان دمکنیم. بخوریم کلا برا اعصاب خیلی خوبه

عصبی هست از دیروز سرم درد میکنه اما الان یکساعتی هست که خیلی بیشتر شده کدئین هم خوردم

همون دیگه مال اعصابه. دمنوش سنبل طیب وکمی گلگاوزبان روترکیبب کن دم کن سنبل طیب آرامش اعصاب میده خواب سریع اروم روزی یکبار یا دوبار از این دمنوش بخوری بهتر میشید . انقدر خاک ایران پرتال های منفی باز شده همه سردرد شدید تهوع گرفتن منم همینطورم قرص خوردم

عصبی هست از دیروز سرم درد میکنه اما الان یکساعتی هست که خیلی بیشتر شده کدئین هم خوردم

سردرد ها ی عصبی وقتی هاله های بدن ضعیف باشه. انرژی های منفی دیگران وموجودات غیرارگانیک که تو محیط هست و چشم زخم ها حسد ها باعث میشه هاله بدن پاره بشه جذب کالبد میشه سردرد های عصبی میگیره ادم همون لحظه یا وقتی میاد خونه شروع میشه . چهار قل ایت الکرسی ۷ بار بخون به اب نیمه داغ به نیت رفع انرژی های منفی بخور