2821
2789
همون  شقایقی ک پروفایلت دختر کارتونی بود؟شوهرت کشتی گیر بود؟

اره عزيزم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

٢٨سالشه  من ١٧سالم بود ك باهاش ازدواج كردم 😐خودم ميخواستم البته تو خانواده نداريم ازدواج تو ا ...

دقیقا مث منی تو ...😊

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
دقیقا مث منی تو ...😊

متاهلي؟

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
متاهلي؟

اره منم ی ماهه ک شدم بیس ساله

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
اره منم ی ماهه ک شدم بیس ساله

فرورديني هستي؟من ارديبهشتيم مثل تو تازه ٢٠😐

ابتدایی بودم ریزه میزه بودم. شاگرد زرنگ کلاس بودم. یه بار معلم بهم گفت دست این شکری پور رو بگیر ببر دفتر، بگو درس نخونده تنبله. حالا شکریپور هیکلی. چهره خشن. از این خلافا که نیکمت آخر می نسشت. چند بار دزدی و اینا کرده بود. از کلاس رفتیم بیرون آنچنان مچ دستم رو گاز گرفت که خون مرده و کبود شد یه گردالی گنده. از درد گریه می کردم. شکری پور هم فرار کرد. این بود خاطره مظلوم بودن من. هیچ وقت کسی رو کتک نزدم اما اطرافیانم همیشه اون طرف رو برام کتک زدن 😁

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد.ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود."اولدوز و کلاغها
فرورديني هستي؟من ارديبهشتيم مثل تو تازه ٢٠😐

وای همه چیمون شبیه همه اره فروردینی ام ولی بیس رسیدم  یطوری شدم حس بدی دارم توام؟یا فقط من

این خاطره برمیگرده به چند سال پیش

اون موقع که مرغ رو دولتی میدادن و ارزون بود داخل این مغازه ها مد شده بود. مامانم زنگ زد به زن عموم گفت بیا منو تو دخترم بریم مرغ بگیریم. زن عموم خیلی با مامانم جورن. بعدش ما رفتیم دیدیم چه صف دازی هست. خلاصه مامانم نگاه صف نکرد. سرشو انداخت پایین و رفت تو مغازه. یه زنه که خیلی پر رو بود اومد گفت خانم ما از صبح وایسادیم چند ساعته. بعد تو اینطوری میخوای مرغ بگیری بری؟! بیا برو ته صف. مامانمم گفت نمیرم من باید مرغو بگیرم برم حوصله ندارم. زنه فحش داد مامانم. بعد منو زن عموم و مامانم ریختیم رو زنه. اون زنه هم نه گذاشت نه برداشت فقط منو زد😂

کفشامو برداشت انداخت وسط خیابون😂

اقا منم اوج جوونی ضایع شدما. بعدش زن عموم چادرش رو انداخت رو سر خودشو اون زنه. آی چیزشو بشگون گرفت😆 البته خودش بعدا گفت که زیر چادر اینکارو کردم😌

ولی بخدا اون صف اولم بود تا الان تو هیچ صفی نرفتیم😂

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.
وای همه چیمون شبیه همه اره فروردینی ام ولی بیس رسیدم  یطوری شدم حس بدی دارم توام؟یا فقط من

منم همينطور 

نفهميدم كي ٢٠سالم سد😐خيلي ناراحتم

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز