2777
2789
عنوان

حالم بده😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 42 پست
منم رفیق زندگیمو خراب کرد رفیقاشو میگمهمه مردا همیننببین بوی تریاک نمیده تو وسیله. هاشو بگردم یا تو ...

نه چشماش قرمز نیست بیشتر بوی همون تریاک یا شیره میده من درست بلد نیستم چه فرقی دارن چجوریه😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا چند باری نمیدونم تقریبا بوی تریاک فهمیدم تو خونه نمیدونم تریاکه یا شیره ی کدوم کوفتیه.همشم حاشا ...

تریاک باز از شیره کمی بهتره چون شیره صنعتی هست

ولی هر دو از یع خانواده هستن

ببین نه اگع تفریحی هم کشیده باشه نمی تونه ترک کنه مگه اراده داشته باشه فعلا به روی خودت نیار روش تو روت باز نشه

نه چشماش قرمز نیست بیشتر بوی همون تریاک یا شیره میده من درست بلد نیستم چه فرقی دارن چجوریه😭😭

خوب پس همونه بچه داری

اینو بدون تو طلاق برای آدم نریدن خودم دارم جدا میشم برا همون میگم

ببین همه مردا همینن یه چیزی باید بکشن

تریاک باز از شیره کمی بهتره چون شیره صنعتی هستولی هر دو از یع خانواده هستن ببین نه اگع تفریحی هم کش ...

بدیش اینه قبلا مشکل صرع داره و میترسم اگه بخواد دوباره ترک کنه مریضیش عود کنه و بدتر بشه.واقعا کلافه شدم😭😭😭

خوب پس همونه بچه داری اینو بدون تو طلاق برای آدم نریدن خودم دارم جدا میشم برا همون میگم ببین همه مرد ...

نه من که اصلا شرایط طلاقو ندارم خواهر...ظاهر زندگیمون عالیه شوهرم مهندسه خیر سرش کارش عالیه به قیافشم نمیخوره اهل اینجور چیزا باشه ولی حیف که خراب کرد😭😭😭

پس فعلا اگه اخلاقای دیگه اش خوبه باهاش بمون ولی به خانواده ات یا به کسی بگو منم برا همین دارم جدا می ...

اره خوبه خدایی هیچییی برامون کم نمیزاره ولی اینو که فهمیدم دنیا رو سرم خراب شده..شما تریاک میکشید آقات؟هر روزی؟

پس فعلا اگه اخلاقای دیگه اش خوبه باهاش بمون ولی به خانواده ات یا به کسی بگو منم برا همین دارم جدا می ...

نمیدونم خوانواده خودم و پدر شوهرم خیییلی حساسن رو این مسائل .همش از ترس ابروم چیزی نگفتم.اتفاقا پدرمم چند ماه پیش هشداری داد بهم ولی همش خودمو زدم خریت گفتم شاید اشتباه میکنن

نمیدونم خوانواده خودم و پدر شوهرم خیییلی حساسن رو این مسائل .همش از ترس ابروم چیزی نگفتم.اتفاقا پدرم ...

من همه چیز باهم تریاک سیگاری عرق بنگ همه رو باهم

پس خوبه پدرت به چیزی میدونه ولی بازم خودت یه چیزایی بگو همسرت میترسه قهر کنی بری یا نه

با یه آدم بالغ مشورت کن