2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سوسیس بندری، الویه، سالاد ماکارونی ، ماکارونی کدومش بهتره؟ فقط یه مدل باشه بده؟

اولویه خوبه چایی و میوه هم هست دیگه

”یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷🌧️🌸🍃

سالاد ماکارونی همه پسند نیست سوسیس خیلی جالب نیست الویه سالم تر و مجلسی تره

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

همون الویه بهتره با نون ساندویچی

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

یکی هم اکیه ولی ببین چیزی که سوسیس یا کالباس زیاد بخواد گرون تر. پات درمیاد مثلا سالاد ماکارونی و بندری

الویه با نون باگت بیشتر سیر میکنه یا بندری و باگت تا مثلا سالاد ماکارونی

خود ماکارونب که اصلا ...نمیچسبه به همهد

من سالاد ماکرونی رو به روش ترکیه ای درست میکنم

یک پیاز تفت میدم و به علاوه فلفل سبز شیرین (فلفل دلمه ای یا فلفل های بزرگ ترکیه ای) ادویه و قارچ حلقه شده و رب

ماکرونی شکل دار فنری رو ابکش میکنم با این مواد قاطی میکنم گاهی خیارشور هم داشته باشم میزنم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست