نخبهههه مدیر عضویت: 1404/11/10 تعداد پست: 232 عنوان فوم شتسشو | مشاهده متن کامل بحث + 84 بازدید | 19 پست بچه ها من پوستم چربه و جوش میزنم رفتم داروخونه مشاوره داروخونه بهم فوم شتسشو نو آکنه رو پیشنهاد داد به نظرتون خوبه کسی بوده ازش استفاده کنه؟ فقط کافی است چشمهایم را ببندم تا همهچیز یادم بیاید، آنقدر یادم بیاید که اشک از چشمهایم سرازیر شود. . .🌱🌱🥀 دیروز | 18:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نخبهههه مدیر استارتر عضویت: 1404/11/10 تعداد پست: 232 خوبه شما تجربه داری گلم؟ فقط کافی است چشمهایم را ببندم تا همهچیز یادم بیاید، آنقدر یادم بیاید که اشک از چشمهایم سرازیر شود. . .🌱🌱🥀
استیک_بیسترو عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 933 شما تجربه داری گلم؟ خالم استفاده میکرد راضی بود من خودم برند دیگه استفاده میکنم در حــدی فاز دارین ک برق هم شمارو بگیره میـپره:)) ️ دانشجوی داروسازی💊
dorsa775 عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 81 تو آکنه خوب نیست پ واسه آکنه موثر نیس مشکلاتم رو برای تراپیستم تعریف کردم گفت والا درس ما هنوز به اینجا نرسیده...💔
نخبهههه مدیر استارتر عضویت: 1404/11/10 تعداد پست: 232 واسه آکنه موثر نیس وای فقط کافی است چشمهایم را ببندم تا همهچیز یادم بیاید، آنقدر یادم بیاید که اشک از چشمهایم سرازیر شود. . .🌱🌱🥀
aliya0 عضویت: 1404/11/03 تعداد پست: 371 تو بزن اول ببین ب پوستت سازگاره یانه ،جوش نمیزنی باهاش یانه ،اگ ب پوستت ساخت ک ادامه بدهشوینده ی چیزیه ک براهمه نمیشه ی نسخه داد ممکنه من با ی شوینده جوش بزنم ولی تو نزنی،پس دلیل بر بد بودن محصول نیس ،باید ی چی بگیری ک سازگاری داشته باشه آه ای فلک تا کی کلک ؟!