2777
2789
عنوان

مادر وپدر

91 بازدید | 18 پست

مامانم کلا هیچی بلد نیست حتی اسنپ گرفتن بابامم حتی بانک بخواد بره فرم پر کنه منو میبره موبایل هم بلد نیست حتی پیام دادن گاهی فکر میکنم ازدواج نکنم نگهشون دارم مادر پدر شما هم اینجوری بودن؟

بپذیر تا بتونی حداقل از بوی گل و صدای پرنده لذت ببری🪽🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب گوشی بده دستشون تا یاد بگیرن.حالا میخوای چیکار اسنپ گرفتن یاد بگیره؟

صد بار گوشی و یاد دادم یاد نمیگیره آخه یبار بابام حالش بد شد اورژانس نمیومد اگه من نمیبردم دکتر مامانم بلد نبود ببره

اسنپ کلا ده سال نهایت باشه که اومده از کجا باید یاد بگیرن وقتی سنشون بالاست

نمیدونم کلا چون هیچی بلد نیستن هی فکر میکنم ازدواج نکنم بهتره

قدرشونو بدون کاش من مجرد بودم اینهمه زیردست شوهر کار میکنم خوبی میکنم قدرمو نمیدونه فقط حسرت مجردی و ...

منم همین حس و دارم دوس داشتم یه شرایطی داشتم که کنار پدر مادرم بودم و کارهاشونو میکردم.

وقتی میرم خونه پدرم لباسهای کارشو با دست میشورم.البته ازشون دورم.

پیرهن عرقیشو بو میکنم.و حالم خوب میشه

خدایا همه پدر مادرهارو حفظ کن

سخت میگیری ازدواج کن از راه دور کمکشون کن دلم گرفت اگه بچه منم بزرگ بشه این همه زحمتشو کشیدم بعد اینجوری بگه چی ...البته من تحصیل کرده رشته کامپیوترم از همه جیز سر در میارم ولی قطعا تا چند دهه دیگه جیزهایی میاد که من ازش سر در نیارم و کمک از بچم بخوام

سخت میگیری ازدواج کن از راه دور کمکشون کن دلم گرفت اگه بچه منم بزرگ بشه این همه زحمتشو کشیدم بعد این ...

آخه شاید صد بار یاد دادم پیام دادن و حتی یاد نمیگیرن الان من یک هفتست هر روز میرم بانک کارهای بابام و بکنم خوب من ازدواج کنم چجوری هر روز بیام کارهاشون و بکنم تازه خیلی شرایط بدتر بوده من نبودم شاید بلا سرشون میومد