2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما حس ششمی هستین یا نه؟

فرزندم بزار یه چیزی رو بهت بگم شما سن زیادی نداری هنوز وابسته نیستی اونقدر ولی وابستگی های گذشته تأثیر منفی روت گذاشته یه سری عوامل درونی داری که به نظرم برای بدنت هست و تغذیه سالم داشته باش هر چند انگیزه ای برای ادامه نداری چون رویا پردازی در گذشته اثرش الان نمیان شده عزیزم و اینکه درباره استقلالت باید بگم راه زیادی در پیش داری و تلاشت رو دست کم گرفتی در اراده ای ولی الان کاملا ارادت نشست کرده و دنبال راهی برای خلاص شدنی توی حوزه های زیادی سرک کشیدی ای دختر گوگولی ولی خب ثابت نبودی و کار یکنواختش خسته است کرده بازیابی کن مسیرت رو درسته شاید نا امیدی کاملا سر اینکه در واقع تو چیزی از دست ندادی توهم از دست دادن زدی اون چیزا صرفا برای تو نبوده همین

یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 علاقمند به علاقمند نشدن🗿🍫

فرزندم بزار یه چیزی رو بهت بگم شما سن زیادی نداری هنوز وابسته نیستی اونقدر ولی وابستگی های گذشته تأث ...

میشه بگین چیکار کنم تا انگیزه داشته باشم برای ادامه دادن؟

یه حس ششم فاطمه بود فکرکردم اونی.توام ایشالادسرطان میگیری تا اخر ماه میمیری

عزیزم چرا توهین میکنید به هم دیگه من حس شیشم نیستم و طبق تاپیک اخر اعتقادی هم ندارم اما گاهی وقتی میدونم حرفم ممکنه به صلاح طرف باشه بهش میگم کمی ملایم تر🩷🎀

میشه بگین چیکار کنم تا انگیزه داشته باشم برای ادامه دادن؟

متاسفانه باید خودت بسازی عزیزم و اینکه دنبال راه های بد برای ساختن انگیزه نباش( درسته کار های بد مدنظرم در اجتماع پذیرفته شده ولی روی شما نتیجه عکس خواهد داشت) ولی بشین و ببین ادمای دور و برت چقدر افکار پلیدی دارن خودت رو با تراپی پاکسازی کن حدودی

عزیزم چرا توهین میکنید به هم دیگه من حس شیشم نیستم و طبق تاپیک اخر اعتقادی هم ندارم اما گاهی وقتی می ...

کاربر اقاس داره توهین میکنه.وقتی نمیدونی چیزی

نظر نده

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
متاسفانه باید خودت بسازی عزیزم و اینکه دنبال راه های بد برای ساختن انگیزه نباش( درسته کار های بد مدن ...

خوب من ب چیزایی که خواستم نرسیدم دیگه تلاشی هم نمیتونم بکنم فقط میشینم و افسوس میخورم کار دیگه ای از دستم بر نمیاد😟