2777
2789

عراقیه برای داوری همین برنامه اومده ایران کارمند آستان مقدس حرمین امام حسین و ابوالفضل علیهم السلام هست

ما تربیت شدگان مکتب ابا عبد الله الحسین هستیم کمترین چیزی که در راه حق میدهیم جان است و تا جان در بدن داریم شعار ما هیهات منا الذله است ما را با مرگ تهدید نکنید که آرزوی هر آزاده در جهان شهادت است و شهادت نیز سرنوشت تمام نیک نامان زمین بوده و هست. کشوری زیر سایه فرزندان موسی ابن جعفر را هیچ کس یارای مقابله با آن ندارد و درختی به بار نشسته از خون پاکان خود طبر میشکند نه طبر او را برای اثبات این ۴۷ سال را باید مرور کرد... خدایا خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما خامنه ای رهبر به لطف خود نگهدار رزمندگان اسلام نصرت عطا بفرما دیدار روی مهدی زیارت کربلا نصیب ما بگردان🌱🇮🇷 اللهم عجل لولیک الفرج 💗اللهم صل علی محمد وآل محمد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیروز سر این نزدیک بود کلی خون و خون کشی کنم از بس یک عده نفهمن و اهل توهین

چرا

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايتو در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟آنه !اكنون آمده ام تا دستهايت رابه پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو

استاد حسنین که در برنامه «محفل» میبینید، در واقع سید حسنین الحلو (Hassanein Al-Hillo) است؛ از قاریان برجسته قرآن کریم اهل کشور عراق که بهعنوان کارشناس و داور در این برنامه حضور دارد. �

Tasnim News 1

معرفی کوتاه

نام کامل: سید حسنین الحلو �

ملیت: عراقی �

Tasnim News

حرفه: قاری بینالمللی قرآن و کارشناس برنامههای قرآنی �

Tasnim News 1

سمت در «محفل»: کارشناس و از چهرههای میز میزبانی/داوری برنامه �

شرق 1

فعالیتهای قرآنی و مذهبی

او از قاریان شاخص وابسته به آستان مقدس حضرت عباس(ع) است و بهعنوان قاری و مؤذن در حرمهای مطهر فعالیت داشته است. �

1

علاقه و گرایش جدی او به تلاوت قرآن از حدود سال ۱۹۹۸ میلادی شکل گرفته و از آن زمان بهصورت حرفهای در این مسیر ادامه داده است. �

Mehr News

در محافل و همایشهای بینالمللی قرآنی نیز حضور داشته و بهعنوان قاری در برنامههای مختلف جهان اسلام شرکت کرده است. �

حضور در برنامه «محفل»

برنامه «محفل» با اجرای رسالت بوذری در ماه رمضان از شبکه سه و شبکه قرآن پخش میشود و چند استاد قرآنی از کشورهای مختلف در آن حضور دارند. �

شرق

حسنین الحلو در کنار قاریان و کارشناسانی مانند حامد شاکرنژاد، احمد ابوالقاسمی و حجتالاسلام قاسمیان بهعنوان یکی از چهرههای اصلی برنامه حضور دارد. �

Tasnim News 1

او این برنامه را اثری بسیار تأثیرگذار دانسته که توانسته مخاطبان زیادی در کشورهای مختلف جذب کند. �

Mehr News

نگاه و فعالیتهای فرهنگی

وی در گفتوگوها تأکید کرده طرحهایی مانند «زندگی با آیهها» تلاش دارد ارتباط مردم با قرآن را عمیقتر کرده و آموزههای آن را وارد زندگی روزمره کند. �

Mehr News

همچنین در نمایشگاهها و برنامههای قرآنی بینالمللی همراه با نهادهای دینی عراق حضور فعال دارد. �

Mehr News

✅ جمعبندی:

استاد حسنین در «محفل» یک چهره رسانهای صرف نیست، بلکه قاری بینالمللی و خادم قرآنیِ عتبات عراق است که سالها در تلاوت، اذان و آموزش مفاهیم قرآن فعالیت داشته و بهعنوان کارشناس، حالوهوای بینالمللی به این برنامه داده است.

واقعا صوت و شخصیت خوبی دارن طرز برخورد عالی و مودب

پسرم عاشق این برنامه اس

تا آخر دست میزنه واسشون

۲سالشه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

یه برنامه مشابه محفل ماه رمضانه بهش میگن محفل ستاره هاشبکه کودک پخش میکنن فک کنم

ساعت ۴

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

آره عراقیه

فک کنم تایم جنگ ایران و عراق مهاجرت کردن ایران

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

چرا

بخاطر اینکه گفتم سلیقه ام نیست اصلا یارو رو نمیشناختم دیروز فهمیدم کیه با احترام گقتم سلیقه من نبست یکی شروع کرد توهین بهم😐🤣

تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشار باش❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋عرب ملک غزه فلسطین کجا ؟هزاران چو لبنان و این و آن فدای یک خشت ایران زمین 🦋

پسرم عاشق این برنامه استا آخر دست میزنه واسشون ۲سالشه

بگردمش 🥺😍

عاره خیلی برنامه جالب و جو خیلی خوبی داره

تشویق میشن همه ببینن

بخاطر اون صمیمیت و اجرای قاری ها

دوست ندارم اسم بعضی کاربرا رو تو نوتیف ببینم لطفا لایک و ریپلای نکنن ✅دلایل شخصی هست ✅احترام هر کسی دست خودشه ✅🇮🇷ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷💗ایران من ایران من 🇮🇷💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

پسرم عاشق این برنامه استا آخر دست میزنه واسشون ۲سالشه

ای جونم🥹💖

در پناه قران باشه♥️♥️♥️♥️

ما تربیت شدگان مکتب ابا عبد الله الحسین هستیم کمترین چیزی که در راه حق میدهیم جان است و تا جان در بدن داریم شعار ما هیهات منا الذله است ما را با مرگ تهدید نکنید که آرزوی هر آزاده در جهان شهادت است و شهادت نیز سرنوشت تمام نیک نامان زمین بوده و هست. کشوری زیر سایه فرزندان موسی ابن جعفر را هیچ کس یارای مقابله با آن ندارد و درختی به بار نشسته از خون پاکان خود طبر میشکند نه طبر او را برای اثبات این ۴۷ سال را باید مرور کرد... خدایا خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما خامنه ای رهبر به لطف خود نگهدار رزمندگان اسلام نصرت عطا بفرما دیدار روی مهدی زیارت کربلا نصیب ما بگردان🌱🇮🇷 اللهم عجل لولیک الفرج 💗اللهم صل علی محمد وآل محمد