2777
2789
عنوان

🤣🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 32 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دختر من میگه مامان تو باد کن من بترکونمش میزنه تو صورتم تمامش میچسبه ب لبم اعصابم بهم میریزه هیچ وقت آدامس نمیخورم چون اخرش ب کتک کاری میکشه ولم نمیکنه ،🤣🤣🤣

امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

ای جان اینم میگ تو باد کن من بشمارم خخخخ

یعنی مکافات دارم سر ادامس خوردن دیگ بیخیالش شدم

امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

منم خوشم نمیاد ولی خودش عاشق ادامس هم گوشیو برمیداره زنگ میزنه بابایی ادامس بایودنت بخری

اره دختر منم هر وقت میریم فروشگاه یکی از خریداش همین ادامسه همیشه ی پلاستیک ازین برچسب دارا میریزه

اره دختر منم هر وقت میریم فروشگاه یکی از خریداش همین ادامسه همیشه ی پلاستیک ازین برچسب دارا میریزه

از دست این بچها

من مجبورم بخرم واسش اگ نخرم یواشک از سوپرا میزاره جیبش

یعنی چند بار دیدم تو جیبیش لواشک یا ادامسه

بهش میگم به اینکارمیگن دزدی میگه مگه بده میخام دراینده دزد بشم😑

از دست این بچهامن مجبورم بخرم واسش اگ نخرم یواشک از سوپرا میزاره جیبشیعنی چند بار دیدم تو جیبیش لواش ...

،🤣🤣🤣🤣🤣بچه ان دیگه یه حرفا چیزا میگن ادم میمونه.... من ک باباش میذارش تو سبد خرید اینم فقطططط خوراکی میخره برا خودش دختر من چهار سالشه