نسترننفس مدیر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 191 عنوان سرمایه گذاری | مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 22 پست خانوما میگم من ۱۰ تومن داشتم نقره خریدم بعد نقره شد گرمی ۸۰۰ پول منم شد ۲۴ تومن الان نقره هی اومد پایین دوباره همون ۱۰ تومن از پولم موند الان نقره رو فروختم نمیدونم چی بخرم دوباره سود بده البته انلاین میشه لطفا اگه میدونید بگید امروز | 07:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نسترننفس مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 191 کسی نمیدونه شما از کدوم سایت خرید میکنی؟ من از نقره سی خریدم بعد شوهرم گفت بیا با پول منم بخر ۲۰ تومن پول خودمو انتقال دادم به زرپی اونجا خریدم برا شوهرم تو نقره سی
نسترننفس مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 191 باید قانع باشی طمع نکنی. یا بنداز کلا بمونه بعد چند سال ببین. دیگه هرروز چک نکنپیشنهادم مورد دومه. خ ... من ثانیه ای چک میکنم
مهتاب007 عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 17575 من ثانیه ای چک میکنم خوب اشتباهه. مگر اینکه خیلی وارد باشی. نباید میفروختی. چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور
نسترننفس مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 191 خوب اشتباهه. مگر اینکه خیلی وارد باشی. نباید میفروختی. اصلا نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه میشم خیلی حساسم
یکتا20همتا عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 2417 الان نگاه کردم اونس طلا ۴۹۹۲انس نقره ۷۵ شدههردو اومدن پایین از دیروزببین من دقت کردم هر وقت طلا میره بالا نقره هم میره و برعکس
نسترننفس مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 191 الان نگاه کردم اونس طلا ۴۹۹۲انس نقره ۷۵ شدههردو اومدن پایین از دیروزببین من دقت کردم هر وقت طلا میره ... خریدم نقره خدا کنه بره بالا🥲