2777
2789
مثلا چه عوارضی ؟بچه م یک سال و ۱۰ ماهش بود دکتر بهش داد

مال پچتون همونه که روش عکس بچه هست؟اگ اونه که اصلا ضرری نداره

من از اون گین اپا که روش شکل میوه هست پرسیدم

خداروشکر ایشالله مشکلی پیش نمیاد،شما چقدر وزن اضافه کردین؟و از کجا خریدین؟

دوست منم پودرشو خرید میخورد، خیلیییی خوشگل و تپلی و ناز شد، پف هم نبود چون واقعا دیگه موند همونطوری، البته فیکش خیلی زیاده خیلی تحقیق کرد اصلیشو گیر اورد، عوارضی نمیگفت داشته باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مال پچتون همونه که روش عکس بچه هست؟اگ اونه که اصلا ضرری ندارهمن از اون گین اپا که روش شکل میوه هست پ ...

آره

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

دوست منم پودرشو خرید میخورد، خیلیییی خوشگل و تپلی و ناز شد، پف هم نبود چون واقعا دیگه موند همونطور ...

مرسی از نظرت،بنظرت گین اپش همونی بود که روش شکل میوه هست؟

بنظرت بگیریم؟؟چند سالته؟خودم ۱۸ سالمه دوست دارم ی پنج کیلو اضافه کنم

اره خواهرم خواهرم همسن توعه خریده بود خیلی خوب شد ...من چون نمیخوام بفهمن پودر مصرف کردم ازش نمیپرسم چه مدلی بود

اره خواهرم خواهرم همسن توعه خریده بود خیلی خوب شد ...من چون نمیخوام بفهمن پودر مصرف کردم ازش نمیپرسم ...

واقعاا؟😍🥹عوارضی نداشت براش؟داروخانه ی مدل گین اپ داره که روش عکس بچه هست اون تاثیر زیادی نداره،ولی ی مدل دیگش هست عطاریا دارن روش شکل میوست،بنظرت مال خواهرت کدومش بود؟

مرسی از نظرت،بنظرت گین اپش همونی بود که روش شکل میوه هست؟

یادم نمیاد، اما یادمه یه قوطی خیلی بزرگ داشت، از یه سایت معتبر سفارش داد نمیدونم چی بود،،، به نظرم شما هم از عطاری نخر از یه فروشگاه مکمل فروشی یا یه داروخونه معتبر و به نام تو شهرتون بخر

تپلی ب بعضیا خیلی میاد...مثلا خودم

آره دقیقا،راستش من دو ساله پیش پودر رویال خوردم شده بودم ۵۲ کیلو خیلی خوب شده بودم همه میگفتن تغییر کردی تا اینکه بعد چند ماه لاغررر تا از قبل شدم کلی درد و مریضی اومد سراغم همش بخاطر پود رویال بود،حالا نمیدونم گیم اپ هم همینطوره یانه

واقعاا؟😍🥹عوارضی نداشت براش؟داروخانه ی مدل گین اپ داره که روش عکس بچه هست اون تاثیر زیادی نداره،ولی ...

اره با یکی دوبار مصرف عوارض نداره ولی بیشتر عوارض داره ریزش مو تغییر هورمون و اینا

قوطی بود روش عکس ادم بود نمیدونم بچه بودن یا بزرگسال