2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 39 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۱۴تا

کمه خودتم نباید قبول کنی آگاه باش،ادما زود عوض میشن.از کجا مطمئنی چهار سال دیگه ده سال دیگه...هنوزم اینجوری دوستت داره و میخوادت؟بسپار به خانوادت و بگو من نمیتونم نظر بدم دست خانوادمه.خودتو بی اختیار نشون بده و بگو دست خانوادته.اگه واقعا بخوانت قبول میکنن.

امیدوارم مثل ما رسم یلدایی و جشن عقد رو داشته باشن لااقل ولی گلی من بودم سخت نمیگرفتم مهم اینه بهم ع ...

من سخت نگرفتم.اقا تازه درسش تموم شده میخاد بره خدمت و میدونم ک ممکنه باکلی سختی روبه رو بشیم اما قبول کردم.مادرش اوایل بخاطراینک هم قوم نیسیم مخالف بود ولی موندم کنارش تا راضی بشه.وخیلی چیزای دیگ ک زیاده

ولی واقعا میترسم تو مهریه باخانوادم مخالفت کنم و بعدا دودش تو چشم خودم بره

مرسی از راهنماییتون❤️

خواهش میکنم عزیزم.سیاست داشته باش و بسپار به خانوادت.جلو دوست پسرتم بگو که پدرم بزرگترمه عمری زحمتو کشیده تاحالا رو حرفش حرفی نزدم نمیتونم دخالتی کنم تو این چیزا روم نمیشه دست بزرگتراس و هرچی خانوادم بگن.

من سخت نگرفتم.اقا تازه درسش تموم شده میخاد بره خدمت و میدونم ک ممکنه باکلی سختی روبه رو بشیم اما قبو ...

کار خوبی کردی عزیزم

مادرش دلشم بخواد از قومی داره زن میگیره که نهایت زیبایی هستیم البته طبیعیه مادر ها اکثرا همینن

به نظرم پس بسپار به پدرت سکوت کن انشاالله که همه جیز خوب پیش بره

ولی کلا شنیدم خدایی نکرده مشکلی بشه بالای ۱۴ سکه رو نمیدن دادگاه

کار خوبی کردی عزیزم مادرش دلشم بخواد از قومی داره زن میگیره که نهایت زیبایی هستیم البته طبیعیه مادر ...

والا من یکی از دوستام ماه پیش عقد کرد گفتن ۱۴تا سکه بیشتر نمیزنن و سقف۱۴تاس

درسته؟؟