شربت_اکسپکتورانت مدیر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 1808 عنوان نفرین | مشاهده متن کامل بحث + 64 بازدید | 17 پست بچه ها پارتنر سابقم خیلی دلمو شکست. اون روز میگفت چند وقته خیلی بد میارم.بنظرتون بهش بگم من نفرینش کردم؟ اون تایم خیلی عصبانی بودم وافعا نماز میخوندم و نفرینش میکردم. امروز | 01:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شربت_اکسپکتورانت مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 1808 من میترسم به خودم و خانوادم و شوهر و بچه و زندگیم اسیب برسه وگرنه به خدا داغونم کردن داغونا خوش ندید ... من هروقت نمازمو بادل شکسته و گریه خوندم جواب گرفتم مخصوصا نماز صبح
شربت_اکسپکتورانت مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 1808 دور از جون مرگ و مریضی نمیخام اما میخام ببینن جواب کاراشونو و جواب بدن و بگن دیدی چ بد کردیم جواب که میبینن ولی نمیفهمن دلیلشو.مثل همین آقا که نمیفهمه با من چکار کرد
دریایمن عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 9236 جواب که میبینن ولی نمیفهمن دلیلشو.مثل همین آقا که نمیفهمه با من چکار کرد اگه میخای ببخش اما نگو بهش.یهو بهت تهمت جادو کردن هم بزنه.چ اتفاقی واسش افتاد که میگی بدبخت شد؟