2777
2789
عنوان

سفر به قشم

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 18 پست
ادرس دقیق تری از همین مغازه که خرید کردی داری؟عکسی از کارت یا شماره تلفن؟با ماشین شخصی میرید؟از شیرا ...

عزيزم اسم برندش آرگان ميداس هست سرچ كن برات مياره درگهان و قشم هردو شعبه داره

قبلا زمان مجردي با مامانم و خواهرم اينا هوايي ميرفتيم هميشه چون بابام اهل سفر نيس همش سر كاره هميشه هم مشكل اضافه بار داشتيم و اونجا بي ماشين بوديم بعد ازدواج ديگه با همسرم زميني رفتيم هردفعه حدود ٨ ٩ ساعت راهه

عه چه عالي ايشالا كه هم براي شما هم براي اون خانواده پر خير و بركت باشه

عزيزم اسم برندش آرگان ميداس هست سرچ كن برات مياره درگهان و قشم هردو شعبه داره قبلا زمان مجردي با مام ...

سلامت باشید.هر چی قسمت باشه.

پس زیاد به قشم سفر کردید.از طرفی با خانم ها سفر رفتن حسن های خوبی داره،کسی نیست غر بزنه با خیال راحت خرید میکنیم

از طرفی هم اگه همسرامون همراه باشن مشکل ماشین نداریم

نمیدونم امیدوارم بتونم خرید خوبی کنم

راستی برای خرید کتونی و شلوار و تی شرت مردونه جای خاصی رو بلدید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسلامتي باشه ايشالاما چون خودمونم جنوبيم خيلييييي اونجوري حساس نيستيم به گرما ولي هميشه برج ١٢ ميريم ...

نظرم روی همین یکی دو هفته اخیر هست

هم ماه رمضان هستش که اکثرا مردم روزه هستن

هم مشغول کارای خونه تکونی و بدو بدو اخره سال

به نظرم خلوت باید باشه

و اینکه هوا هم خوبه دیگه

سلامت باشید.هر چی قسمت باشه.پس زیاد به قشم سفر کردید.از طرفی با خانم ها سفر رفتن حسن های خوبی داره،ک ...

ما برعکسیم همسرم به شدت بازار دوسته😅😅😅 اگه اوضاع مالی خوب باشه مرتبببب پیشنهاد سفر میده از سفر هم فقط پاساژ و خرید دوس داره بیشترم برا خودش خرید میکنه البته😬 ولی اصلا از چرخیدن تو بازار خسته نمیشه بارها شده من از خستگی گفتم میرم تو ماشین اون با مامانم دوتایی بازار رو بالا پایین میکنن😅

شلوار و تیشرت رو همیشه از پاساژ نخل میخره

کتونی از طبقه پایین اطلس جفتش هم درگهان