2777
2789
عنوان

جذابیت

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 39 پست

عزیزم

دوستم راجع به من دیدن

اینکه انگار خواستگار سابقم که هنوز دوستش دارم و مجبورا یجورایی قضیه مون بهم. خورد، مسئیول فروشگاهی هستن و خیلی توجه و حواسشون ب من بوده

بلافاصله توی یه محیط مثل نمارخونه رو میبینن ک نماز خوندیم و زیارت امیرالمونین پخش شده و 15 بار ذکر یا حسین گفتیم

...

عزیزمدوستم راجع به من دیدناینکه انگار خواستگار سابقم که هنوز دوستش دارم و مجبورا یجورایی قضیه مون به ...

صدا زدن امام حسین تو خواب نشونه هدایته توسل کن بهشون انشالله حاجت روا میشی

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

زیارتنامه امیر المؤمنین چیه؟؟چون. خودم قبل این دوبار خواب حرم امام علی رو دیدم

من خودم این شرایط برام پیش اومده زیاد اصرار بر یک حاجتی داشتم دائما این خوابا رو میدیم

هرچیزی که تو خواب دیدی رو انجام بده حاجت روا میشی یا فراموش میکنی کامل یا میرسی

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

من خودم این شرایط برام پیش اومده زیاد اصرار بر یک حاجتی داشتم دائما این خوابا رو میدیم هرچیزی که تو ...

به حاجتتون رسیدین؟؟

وای بخدا من داشتم بیخیال میشدم

همون اول راه یه شهید رفت ب خواب یکی از دوستام و بهم گفت چکار کنم🥲🥲🥲

حتی نمیشناختیم شهید رو

فقط بر اسااس مکانی ک دوستم دید رفتیم و پیداش کردیم

...

به حاجتتون رسیدین؟؟ وای بخدا من داشتم بیخیال میشدم همون اول راه یه شهید رفت ب خواب یکی از دوستام و ب ...

نرسیدم ولی راحت شدم و به آرامش رسیدم

عزیزممم خداروشکر انشالله خدا دل منم اروم کنه:)

اینا همش نشونست حتی یک درصد شک ندارم که درست میشه به زودی

اینا همش نشونست حتی یک درصد شک ندارم که درست میشه به زودی

منم همین حسو دارم

من قضیه م با خواستگارم بهم خورد

اول ک شهید رفت ب خواب دوستم

بعد خود پسره هی اومد ب خوابم

یبار گفت منو بردن خواستگاری و بعد ی مدت فهمیدم جدی بردنش خواستگاری

یباذ دیگه گفت ارتقا شغلی گرفته

و. چند روز پیش فهمیدم واقعا ارتقا گرفته

اخرین بارم ی ذسته گل داد بهم

و. گفت صبر کن تا اخر سال هر جور شده درستش میکنم

دیگه واقعا سپردم به خدا🥲🥲🥲

شما هم نشونه این شکلی گرفتین و نشد؟؟

...

منم همین حسو دارممن قضیه م با خواستگارم بهم خورداول ک شهید رفت ب خواب دوستمبعد خود پسره هی اومد ب خو ...

اگه میتونی درخواست بده صحبت کنیم اینجا نمیشه واضح توضیح بدم برات

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز