2777
2789
عنوان

ولنتاین

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 50 پست
من قبلا گفتم ک از جشن سوپرایز شدن خوشم میاداز گل خوشم میاد دیت هم گل گرفته بود

پس شاید حضوری ببینتت یکاری کنه

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صدرصد اصلا خودت وابسته نکن اعتمادم نکن اینا همش چرت پرته کسی که دوست داشته باشه بلخره یه راهی پیدا م ...

نمیدونم از کجا بفهمم دوست داشتنش واقعیه یان

چون ب مامانش هم راجب گفته ویس گرفت

عزیزم من کسیو میشناسم که میگه حاظرم برات جونمو بدم😂😂هرکاری بخای برات میکنم ولی دریغ از یه کادو😂

تو حرف زدن که همه همه چیز میگن مهم عمله

تو کز محنت دیگران بی غمی، نشاید که نامت نهند آدمی... 💔

پس شاید حضوری ببینتت یکاری کنه

نمی دونم بنظرت ممکنه هم برای این باشه ک میگه ما هنوز عاشق هم نیستیم? ولی خیلی دوست دارم و راجب رابطمون ب مامانش گفت و بهم ثابت کرد ک گفته میخواد با من ازدواج کنه

نمی دونم بنظرت ممکنه هم برای این باشه ک میگه ما هنوز عاشق هم نیستیم? ولی خیلی دوست دارم و راجب رابطم ...

بنظرم یکم زمان بده هنوز زوده واسه این تصمیم گیریا

حداقل ۶ ماه زمان لازمه

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
یعنی کلاا فعلا چیزی نگفتم مثلا بعد اگه دیدمش یه اشاره یی بکنم اگه دیدم کاری نکرد؟

آره بنظرم تا اونموقع وایسا بعد بگو